خدمات زیبایی لادن

عوارض کربن تراپی چیست؟
عوارض کربن تراپی چیست؟
shape
عوارض کربن تراپی چیست؟⚠️همه چیز در مورد آن - مرکز زیبایی لادن مرکز زیبایی لادن

همه چیز در مورد کربن تراپی، فواید و عوارض کربن تراپی را بشناسید!

کربن تراپی نوعی درمان طبیعی است. این روش سریع و بدون درد می باشد و از آن برای پاکسازی، جوان سازی و شفافیت پوست استفاده می شود. با کربن تراپی می توانید تیرگی دور چشم را درمان کنید و مشکلات پوستی چون سلولیت ها، استرچ مارک ها، جای جوش و آکنه را نیز بهبود بخشید. کربن تراپی هیچ عارضه ای برای انسان ندارد و از طریق مکانیسم طبیعی بدن تغییرات مورد نیاز را اعمال می کند. این درمان ساده و سریع انجام می شود و نتیجه آن نیز بلافاصله پس از اتمام درمان مشخص می گردد. در این مقاله نحوه انجام این درمان را توضیح می دهیم و فواید و عوارض کربن تراپی را نیز بیان می کنیم. پس با ما همراه باشید تا همه چیز را در مورد عوارض کربن تراپی توضیح دهیم. عوارض کربن تراپی

تاریخچه و عوارض کربن تراپی

کربن تراپی یک روش درمانی جدید نیست. این روش تاریخچه‌ ای 100 ساله دارد و یک روش قدیمی در پاکسازی و لایه برداری پوست محسوب می شود. اولین موارد استفاده از کربن به کشور فرانسه بر می گردد. فرانسویان به تجربه دریافتند که آب هایی که درصد دی اکسید کربن بالاتری دارند، مشکلات پوستی را بهبود می بخشند و باعث التیام سریع تر زخم ها می شوند. بانوان فرانسوی در این آب ها شنا می کردند تا پوستی شفاف و درخشان داشته باشند. این مسئله محققین را به تحقیق و پژوهش وا داشت. آن ها بر روی تأثیر کربن بر روی بدن انسان تحقیق کردند و کربن تراپی را به عنوان یکی از شاخه های علم پزشکی معرفی نمودند. در سال 1950 جراحان قلب و عروق از کربن برای تصلب شرائین و مشکلات ناشی از تنگی و انسداد عروق استفاده می کردند. در سال 1995 استفاده از کربن برای جوان سازی پوست به شاخه های زیبایی علم پزشکی رسید و به عنوان یکی از بهترین و رایج ترین روش ها مورد توجه قرار گرفت. در سال های اولیه، این روش کاربردهای محدودتری داشت و تنها برای حذف چربی های اضافی مورد استفاده قرار می گرفت، اما این روزها موارد استفاده از کربن تراپی گسترش یافته و به یکی از محبوب ترین روش های جوان سازی پوست تبدیل شده است. در صورتی که قصد دارید اطلاعات بیشتری در مورد کربن تراپی بدست آورید می توانید مقاله {"کربن تراپی چیست" } مرکز زیبایی لادن را مطالعه کنید.

کربن تراپی چگونه انجام می شود؟

همان طور که در بالا اشاره کردیم، کربن تأثیر فوق العاده ای در زیبایی و جوان سازی پوست دارد و در دیگر شاخه های پزشکی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. کربن یک ماده کاملا طبیعی است و عارضه ای برای انسان ایجاد نمی کند. از این رو، مورد توجه بسیاری از افراد قرار دارد. از روش بدون عوارض کربن تراپی به دو صورت استفاده می شود:

پیلینگ کربن با لیزر

پیلینگ کربن یا کربن درمانی با استفاده از کربن و لیزر انجام می شود. پزشک در مرحله اول لایه نازکی از کربن فعال را بر روی پوست می مالد و نور لیزر را به آن می تاباند. کربن به عمق منافذ پوست وارد می شود و آلودگی ها و سلول‌های مرده پوست را به خود جذب می کند. سلول های مرده از روی پوست جمع آوری می شوند و سلول های جدید جای آن ها را می گیرند. رشد سلول های جدید و جوان باعث روشن تر شدن و شفافیت پوست می شود.

کربوکسی تراپی

در این روش از دی اکسید کربن برای بازسازی پوست و جوان سازی آن استفاده می شود. در این جا دی اکسید کربن با استفاده از سوزن های بسیار ریز به لایه های زیرین پوست تزریق می گردد و وارد بافت های پوستی می شود. دی اکسید کربن ماده ای است که باید از بدن دفع گردد. زمانی که بدن با این ماده مواجه می گردد، مکانیسم های دفاعی خود را فعال می کند و با دی اکسید کربن به مقابله می پردازد. مکانیسم دفاعی بدن برای دفع دی اکسید کربن، افزایش اکسیژن در بافت های حاوی کربن می باشد. این اکسیژن از طریق خون رسانی تأمین می شود. بدن برای جبران اکسیژن مورد نیاز، گردش خون را در نقطه مورد نظر افزایش می دهد. جریان خون بیشتر، تولید کلاژن و الاستین را افزایش می دهد و از این طریق کار جوان سازی پوست انجام می شود. بیشتر بخوانید : کربوکسی تراپی چیست؟

کاربردهای کربن تراپی

کربن تراپی به دو روش پیلینگ کربن و کربوکسی تراپی انجام می شود. پیلینگ کربن اغلب برای جوان سازی و درخشان کردن پوست صورت بکار می رود، اما کربوکسی تراپی کاربردهای گسترده تری دارد و از آن در بخش های مختلف بدن استفاده می شود. کاربردهای روش بدون عوارض کربن تراپی عبارتند از:

کاهش ترک های پوستی

یکی از مشکلاتی که اغلب افراد با آن مواجه هستند، ترک های پوستی است. این ترک ها به صورت خطوط قرمز یا سفید بر روی پوست نمایان می شوند و ظاهری ناخوشایند ایجاد می کنند. درمان های مختلفی برای ترک های پوست وجود دارد که از میان آن ها می توان به لایه‌برداری پوست اشاره کرد. پزشک برای انجام این کار لایه سطحی پوست را جدا می کند تا فضا برای رشد سلول های جدید ایجاد شود. رشد سلول های تازه باعث ترمیم پوست می شود و ترک های پوستی را کاهش می دهد. لایه برداری را می توان با روش بدون عوارض کربن تراپی انجام داد.

حذف سلولیت ها

سلولیت ها از جمله رایج ترین مشکلات پوستی هستند که اغلب در بانوان دیده می شوند. سلولیت ها به دلیل تجمع لایه های چربی زیر پوست اتفاق می افتند و ظاهری پرتقالی شکل به آن می دهند. سلولیت ها روش درمانی خاصی ندارند و معمولا به سختی از بین می روند. کربوکسی تراپی یکی از روش های از بین بردن سلولیت هاست. در این روش، دی اکسید کربن به سلول های چربی تزریق می شود و آن ها را منفجر می کند. سلول های چربی پس از انفجار کوچک می شوند و از بین می روند.

رفع تیرگی دور چشم

اگر دچار تیرگی و سیاهی زیر چشم هستید، می توانید از کربن تراپی برای درمان آن استفاده کنید. این مشکل به دلیل انسداد عروق پلکی و عدم گردش خون در این منطقه اتفاق می افتد و با کربوکسی تراپی درمان می شود. همان طور که در بالا اشاره کردیم، تزریق دی اکسید کربن، بدن را وادار به مکانیسم دفاعی می کند و گردش خون را در نقطه تزریق افزایش می دهد. تزریق اگر در زیر چشم انجام شود، گردش خون را در این ناحیه بهبود می بخشد و تیرگی و سیاهی دور چشم را از بین می برد. درمان ریزش موی سر ریزش موی سر دلایل مختلفی دارد و قبل از درمان باید ریشه یابی شود. از مهم ترین دلایل ریزش موی سر می توان به گردش خون نامناسب و ضعیف اشاره کرد. اگر دلیل ریزش مو این مسئله باشد، به راحتی با کربوکسی تراپی قابل درمان است. درمان کربن با لیزر برای جوان سازی پوست­، از بین بردن آکنه و جای جوش و روشن کردن پوست مورد استفاده قرار می گیرد. کربوکسی تراپی علاوه بر موارد عنوان شده، کاربردهای دیگری نیز دارد که از میان آن ها می توان به لاغری، درمان آلوپسی، درمان استرچ مارک‌ ها، درمان چروک‌های ریز صورت و اطراف چشم، درمان جای سوختگی و جراحی، رفع افتادگی پوست و ... اشاره کرد.

عوارض کربن تراپی

کربن یک ماده طبیعی است و استفاده از آن ضرری برای انسان ندارد. کربن تراپی درد ندارد و کار خود را با مکانیسم های طبیعی بدن انجام می دهد. از این رو، می توان گفت کربن تراپی هیچ عارضه جدی برای انسان ایجاد نمی کند. ممکن است فرد پس از انجام درمان با مشکلاتی چون قرمزی و خشکی پوست مواجه شود. این مشکلات موقتی هستند و پس از چند روز به طور کامل برطرف می شوند. در واقع قرمزی و خشکی پوست تنها عوارض کربن تراپی هستند که تاکنون دیده شده اند. کربن تراپی مانند دیگر درمان های زیبایی نکات مراقبتی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. اگر می خواهید نتیجه خوبی از درمان خود دریافت کنید و از عوارض کربن تراپی در امان بمانید، نکات زیر را رعایت نمایید.
  • پوست خود را همیشه مرطوب و هیدراته نگه دارید و اگر پزشک پمادی را برای شما تجویز کرد، به طور مرتب از آن استفاده کنید.
  • در معرض نور آفتاب قرار نگیرید و اگر مجبور به بیرون رفتن از خانه هستید، از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.
  • حداقل تا یک هفته پس از درمان از کرم های آرایشی یا مراقبتی بر روی پوست خود استفاده نکنید و به خوبی از آن مراقبت نمایید.

کلام آخر

در این مقاله به معرفی کربن تراپی پرداختیم و مزایا و عوارض کربن تراپی را نیز معرفی نمودیم. همان طور که گفتیم، استفاده از کربن در پزشکی قدمتی دیرینه دارد و به حدود 100 سال پیش بر می گردد. کربن کاربردهای بسیاری دارد و در زمینه زیبایی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. کربن تراپی شامل دو بخش پیلینگ کربن و کربوکسی تراپی می باشد. پیلینگ کربن با لیزر انجام می شود و بیشتر در زمینه جوان سازی و درخشندگی پوست صورت کاربرد دارد. کربوکسی تراپی نوعی مزوتراپی است و با تزریق دی اکسید کربن به صورت موضعی انجام می شود. کربوکسی تراپی کاربردهای متعددی دارد و برای از بین بردن مشکلات پوستی چون سلولیت ها، استرچ مارک ها، جای جوش و آکنه، درمان جای سوختگی و ... مورد استفاده قرار می گیرد. کربن تراپی عارضه ای برای انسان ایجاد نمی کند و ضرری برای سلامتی ندارد. اگر دچار مشکلات پوستی هستید، می توانید به کلینیک های زیبایی مراجعه نمایید و در صورت صلاح دید پزشک از روش بدون عوارض کربن تراپی، برای درمان استفاده کنید.
دیدگاه کاربران
خدمات لیزر خانه لاغری تماس با ما
تماس و مشاوره رایگان
09331721326