مشکل موهای زائد بر روی بدن برای بسیاری از افراد به اهمیت فراوانی دارد. حضور موهای زائد در مناطق گوناگون بدن، از جمله صورت، دستان، پاها و دیگر قسمتها، میتواند باعث اذیت و ناخوشایندی شود. راهکارهای مختلف برای مقابله با این مشکل وجود دارد، اما یکی از راهحلهای موثر و پرطرفدار، استفاده از تکنولوژی لیزر برای حذف موهای زائد است. این محتوا به جرأت تمامی جوانب و ابعاد حذف موهای زائد با لیزر را بررسی میکند، از مزایا و معایب این روش گرفته تا ارائه توضیحاتی درباره اینکه آیا استفاده از این روش برای ما مناسب است یا خیر.پس با ما همراه باشید.
لیزر موهای زائد یک روش پزشکی است که با استفاده از امواج نوری قدرتمند، ریشه موهای زائد را تخریب میکند. این روش معمولاً در مطب پزشکی توسط متخصصین انجام میشود و به عنوان یک راه حل موثر برای از بین بردن موهای ناخواسته مورد استفاده قرار میگیرد.
لیزر موهای زائد چگونه عمل می کند؟
در روش لیزر موهای زائد، یک دستگاه لیزر قدرتمند از نور قابل جذب توسط رنگ مو استفاده میکند. نور لیزر به ساقه موها هدف میشود و حرارت را به ریشه مو منتقل میکند. این حرارت باعث از بین رفتن سلولهای ریشه مو و ایجاد تخریب شده، بدون تأثیر منفی بر پوست اطراف میشود.
نواحی مختلف که با لیزر موهای زائد حذف می شوند
نواحی مختلفی در بدن قابل لیزر هستند. از جمله مهم ترین آن ها نواحی زیر هستند:
لیزر موهای زائد بیکینی و خط بیکینی
با استفاده از لیزر، میتوان موهای زائد در منطقه بیکینی را کاهش داد و به شما راحتی و اعتماد به نفس بیشتری در مراقبت از خود و استفاده از لباسهای مناسب بیکینی بخشید. در این روش، نور لیزر به رنگ موهای تیره در منطقه بیکینی جذب میشود و ریشه موها را تخریب میکند. با تکرار جلسات لیزر، رشد موها کاهش مییابد و میتواند نتایج دائمی به دست آورد.
لیرز موهای زائد خط بیکینی که معمولا بین 8 تا 10 دقیقه طول می کشد، با 6 الی 10 جلسه می تواند شما را برای همیشه از شرهای موهای زائد این ناحیه خلاص کند. لیزر موهای زائد بیکینی که توسط تنظیم دستگاه روی تابش های مخصوص این ناحیه انجام می شود علاوه بر حذف موهای زائد به روشن شدن پوست این ناحیه حساس هم کمک می کند.
لیزر مو های زائد فول بادی
لیزر موهای زائد فول بادی یا لیزر کل موهای بدن روشی جدید برای خلاصی از موهای زائد برای یک زمان طولانی می باشد.
روش رفع موهای زائد به وسیله انجام لیزر می تواند از روش های دیگر بهتر و مقرون به صرفه تر باشد. لیزر کل بدن یا فول بادی روشی مناسب برای از بین بردن موهای زائد و ایجاد تعادل ظاهری است که طرفداران زیادی در بین مردان و زنان دارد. همانطور که گفته شد لیزر فول بادی برداشتن همه موهای زائد بدن مثل صورت، دست ها، زیر بغل، قفسه سینه، پاها، خط شکم، کمر و پشت بدن، بیکینی یا ناحیه تناسلی، واژن خانم ها، ران ها و باسن می باشد.
انجام لیزر موهای زائد قسمت های مختلف بدن به شکل مجزا ممکن است باعث افزایش هزینه ها شود اما انجام لیزر فول بادی باعث کاهش هزینه ها شده و در یک دوره زمانی مشخص فرد را از رویش موهای زائد خلاصی می بخشد. لیزر موهای زائد بدن به شکل فول بادی بین 6 تا 8 جلسه و هر جلسه لیزر به طور متوسط بین 30 تا 60 دقیقه ممکن است طول بکشد.
لیزر موهای زائد صورت
لیزر موهای زائد صورت برای خانم هایی که روی پوست صورت خود موهای مشکی و پرپشت دارند بسیار پرکاربرد است. با لیزر می توان طی جلسات منظم، موهای زائد روی پیشانی، شقیقه، گونه ها، زیر چانه و چانه، خط سبیل، خط ریش و غیره را برطرف نمود. البته با توجه به حساسیت این ناحیه لیزر موهای زائد با تنظیم درجه خاصی در دستگاه ها انجام می شود.
مزایای استفاده از روش لیزر موهای صورت
- استفاده از لیزر برای حذف موهای صورت میتواند هم در هزینه و هم در وقت شما به مقدار زیادی صرفهجویی کند.
- عدم حضور مو بر روی صورت باعث میشود تا مواد مغذی که مورد نیاز پوست است تأمین شود و برای تغذیهی موها هدر نرود. و از این رو لیزر مو نه تنها صورت را بدون مو خواهد کرد بلکه پوست را هم دارای کیفیت بهتری میکند.
- لیزر باعث میشود تا فولیکولهای مو که دارای رنگدانه هستند و در زیر پوست قرار دارند از بین بروند و این عمل سبب یکدست شدن پوست صورت و روشنتر شدن آن میشود البته باید دقت کنید افرادی که موهای بور و روشن و پوست تیره یا موهایی با ضخامت کم دارند ممکن است لیزر برای آنها نتیجه بخش نباشد و یا نیاز به تکرار چندین جلسه در طول سال داشته باشند. در هر صورت باید قبل از لیزر با پزشک خود مشورت کنید.
لیزر موهای زائد شکم
در صورتی که روی شکم خود رشد موهای زائد دارید، می توانید با لیزر موهای زائد آن را از بین ببرید. البته باید توجه داشت اگر موهای این ناحیه کرکی و نازک هستند ممکن است بعدها نتیجهی عکس دریافت کنید.
لیزر موهای زائد ران پا
ران پا هم یکی از نقاطی است که به خصوص برای خانم ها برطرف سازی موهای زائد اهمیت زیادی دارد. لیزر ران پا با تابش های مخصوص پوست این ناحیه انجام می شود و معمولا بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به طول می انجامد. بسته به نوع پوست بیمار و میزان ضخامت های موهای ران پا ممکن است تعداد جلسات لازم برای لیزر موای زائد ران پا متغییر باشد.
لیزر موهای زائد زیر گردن
لیزر مو های زائد زیر گردن بیشتر در آقایان شایع است اما گاهی به دلیل برخی از اختلالات هورمونی ممکن است این ناحیه از پوست خانم ها هم دارای مو باشد. استفاده از لیزر برای رفع این موهای زائد به صرفه ترین پیشنهاد ممکن است.
آقایان تمایل زیادی دارند که با حذف موهای اضافه در ناحیه زیر گردن ظاهر زیبا تری داشته باشد. لیزر موهای این ناحیه حدودا بین ۵ تا ۸ دقیقه طول می کشد و بعد از ۶ الی ۸ جلسه لیزر، این ناحیه کاملا عاری از مو خواهد بود.
لیزر موهای زائد سینه
جدیدا واسه خلاص شدن از دست موهای زائد بدن روش لیرز خیلی کارایی دارد. لیزر کردن موهای زائد سینه بهترین و امن ترین راه برای حذف دائمی موهای زائد سینه هستش.
از اونجایی که بیشتر روش های زیبایی و درمانی، هر چقدر هم که امن و کم تهاجم باشن، استفاده ازشون بازم یک سری عوارض دارن پس بهتره برای لیزر موهای زائد سینه به مراکز معتبر مراجعه کنید.
بیشتر بخوانید : لیزر مو های زائد سینه چگونه است؟
لیزر موهای زائد ساق پا
یکی دیگر از نقاطی که شما می توانید با استفاده از روش لیزر مو از شر موهای زائد خلاص شوید ساق پا است. لیزر موهای زائد ساق پا برای کمک به رفع موهای زائد ساق پا بسیار کمک کننده است و می تواند در تایم کم تمامی مو های این ناحیه را از بین ببرد. در ادامه می توانید ویدیویی از نمونه لیزر موهای زائد ساق پا توسط مرکز زیبایی لادن را بررسی کنید.
چرا باید از لیزر مو های زائد استفاده کنیم؟
استفاده از لیزر برای رفع موهای زائد به دلیل سرعت بالا، تاثیر گذاری طولانی مدت و کم ترین عوارض ممکن به یک روش پر طرفدار برای از بین بردن موهای زائد تبدیل شده است.
در ادامه این گفتار فایده های اصلی و مهم لیزر موهای زائد را می شماریم تا شما بتوانید آن را با دیگر روش های رفع موهای زائد مقایسه کنید و در صورت نیاز برای رفع موهای زائد بدن خود بهترین روش را انتخاب کنید.
اثر گذاری بالا
به دلیل تاثیر بالای پرتو نور یا نور لیزری بر کاهش رشد فولیکول های مو، لیزر کردن روشی با اثر گذاری بالا در سطح وسیعی از پوست است.
صرفه جویی در وقت
به علت آسانی و بدون درد بودن این روش، لیزر موهای زائد روشی سریع، پر طرفدار و مطمئن برای از بین بردن دائمی مو های زائد است.
کاهش تحریک پوست
لیزر موهای زائد کمترین میزان تحریک پوست را نسبت به دیگر روش های افشان بین بردن موهای زائد مانند بند انداختن، موم داغ و… را دارد.
صرفه جویی در هزینه
از آنجایی که نتایج لیزر بلند مدت است و حتی با اولین جلسه می توان نتیجه مثبت آن را مشاهده کرد؛ بنابراین هزینه آن نسبت به نتایج مثبت و اثر گذاری زیادش کاملا معقول و به صرفه است.
نرساندن آسیب به پوست
لیزر موهای زائد تقریبا آسیبی برای پوست ندارد زیرا او تنها بر فولیکول های مو اثر می گذارد و حتی عوارض بعد از آن هم موقتی و قابل درمان هستند.
موثر و دائمی بودن نتیجه کار
با از بین بردن فولیکول های مو این روش، روشی دائمی و موثر می شود که پوستی با رنگ روشن تر و بدون مو و صاف را برای شما به ارمغان می آورد.
سفید تر و نرم تر شدن پوست ناحیه لیزر شده
لیزر موهای زائد به جز از بین بردن موهای زائد پوست لیزر شده را چند درجه روشن تر هم می کند.
جلوگیری از ایجاد موهای زیر پوستی
از مهم ترین خواص لیزر موهای زائد جلوگیری از ایجاد موهای زیر پوستی است که با وجود از بین بردن فولیکول های مو توسط لیزر، از ایجاد موهای زیر پوستی جلوگیری می شود.
جلوگیری از ضخیم و پر پشت شدن موهای زائد
لیزر کردن نه تنها از ضخیم و پر پشت شدن موهای زائد جلوگیری می کند بلکه فولیکول های مو را هم از بین می برد. بررسی های آماری نشان می دهد استفاده مکرر از لیزر برای رفع موهای زائد باعث کاهش حجم و ضخامت این موها و یا حذف دائمی آن ها می شود.
عوارض لیزر موهای زائد
انجام لیزر موهای زائد عوارض خاص خودش را نیز دارد. اما نمود این عوارض در هر بخش ممکن است متفاوت واقع شود:
عوارض لیزر موهای زائد صورت
عوارض لیزر موهای زائد صورت آنچنان خطرناک و غیر قابل درمان نیست و اکثراً گذرا و موقتی هستند. برخی از این عوارض ها عبارتند از:
- قرمزی و درد خفیف: اگرچه این عارضه میتواند بسیار آزاردهنده باشد اما در بیشتر موارد نگران کننده نیست و به صورت گذرا به وجود میآید. با گذشت زمان این عارضه برطرف میشود و دیگر تکرار نمیشود.
- پوسته پوسته شدن: ایجاد این عارضه به نوع دستگاه لیزر مورد استفاده شما بستگی دارد اما جای نگرانی وجود ندارد چون که این عارضه نیز دائمی نیست.
- ایجاد تاول: اگر دستگاه مورد استفاده، برای پوست شما مناسب نباشد یا اپراتور دستگاه مهارت های کافی نداشته باشد، امکان زدن تاول در محل لیزر وجود دارد.
- بافت جوشگاهی: در صورتی که اپراتور مهارت کافی نداشته باشد یا مشکلی در تنظیمات دستگاه لیزر وجود داشته باشد، به ندرت امکان ایجاد اسکار وجود دارد که متأسفانه این عارضه دائمی و برگشتناپذیر است.
عوارض لیزر موهای زائد سینه
موهایی در یک قسمت از بدن وجود دارد، همگی دارای رشد یکسان و همزمان نیستند ، درحالی که خیلی از موهای یک قسمت از بدن قدرت رویش بالایی دارند ، برخی دیگر در از موهای بدن هم توانایی رویش کمتری دارند ، پس باید برای رفع کل این موها ، لیزر درمانی در چند جلسه با فاصله ی ماهانه انجام بشه ، این گونه همه ی موهای یک قسمت در اثر لیزر درمانی به طور یکسان از بین می روند.
راجب خطرات لیزر موهای زائد سينه اول باید ذکر کرد که سینه هم مثل زیر بغل دارای غدد لنفاوی زیادی هستش که باید دید لیزر موهای این ناحیه منجر به تحریک غدد لنفاوی میشه یا خیر؟
در جوابه این سوال می شود گفت که روش لیزر موهای زائد مثل یقیه ی عمل های زیبایی خوبی ها و بدی های خودش رو داره که در این بین وجود عوارضی مثل: سوختگی با لیزر، تاول، عفونت، تورم، قرمزی ، جوش و. . . از جمله بدی های این روش هستن.
ولی نگران این عوارض نباشید چون گذرا و موقتی هستن. در صورت رخ دادن در چند روز پس از لیزر، با مصرف کردن دارو یا پمادهایی موضعی دکتر تجویز کرده درمان میشن ، از طرف دیگه از زمان شروع شدن لیزر زیر بغل و سینه تا امروز هیچ گونه عارضه ی شدید که باعث آسیب دیدن به غدد لنفاوی سینه و زیربغل شده باشه، گزارش نشده، چون عمق نفوذ اشعه ی لیزر در پوست واسه نابود کردن فولیکول های موهای زائد اندازه ی چند میلی متر که به فولیکول ها نفوذ کند، هستش و قدرت نفوذ به دیگر اعضای داخلی بدن رو نداره.
عوارض لیزر موهای زائد بیکینی شامل چه مواردی است؟
لیزر موهای زائد بیکینی یک روش موثر برای از بین بردن موهای زائد در منطقه بیکینی است. با این حال، همانند سایر روشهای پزشکی، ممکن است برخی عوارض و مشکلات پس از انجام این روش بوجود آید. در ادامه به برخی از عوارض احتمالی لیزر موهای زائد بیکینی اشاره میکنیم:
-
قرمزی و التهاب: پس از جلسات لیزر، ممکن است منطقه بیکینی قرمز و التهابی شود. این عارضه معمولاً به طور طبیعی در چند روز گذر میکند، اما مراقبت و استفاده از محصولات ضد التهاب توصیه میشود.
-
ترکها و خارش: بعضی افراد ممکن است پس از جلسات لیزر، ترکها و خارش در منطقه بیکینی تجربه کنند. این عارضه معمولاً موقتی است و معمولاً با مراقبت و استفاده از مرطوبکنندهها و کرمهای ضد خارش کاهش مییابد.
-
تیرگی و تغییر رنگ پوست: در برخی موارد، پس از انجام لیزر موهای زائد بیکینی، رنگ پوست در منطقه ممکن است تغییر کند و تیرگی ایجاد شود. این عارضه معمولاً موقتی است و در مدت زمان کوتاهی به طور خودبخود برطرف میشود.
-
سوختگی و خارش: در برخی موارد، ممکن است بعد از جلسات لیزر، سوختگی و خارش در منطقه بیکینی احساس شود. این عارضه معمولاً به دلیل حساسیت پوستی به نور لیزر است و با استفاده از کرمهای مرطوبکننده و ضد التهاب کنترل میشود.
توجه داشته باشید که هر فرد ممکن است به طور متفاوت به روش لیزر موهای زائد بیکینی واکنش نشان دهد. مهم است که قبل از تصمیم گیری برای انجام این روش، با تیم کارشناسان مرکز زیبایی لادن با شماره تماس 02126118909 در تماس باشید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
قیمت لیزر موهای زائد
قیمت لیزر موهای زائد با توجه به شرایط مو و رنگ پوست ممکن است متفاوت باشد و نمی توان رنج قیمت مشخصی برای آن در نظر گرفت. یعنی هرچه پوست تیره تر باشد یا موهای زائد ضخامت بیشتری داشته باشند ممکن است تعداد جلسات لیزر آنها بیشتر و متعاقباً باعث افزایش هزینه های جاری شود. شما می توانید در جلسات مشاوره برای لیزر موهای زائد با این هزینه ها آشنا شوید.
لیست قیمت لیزر (الکس) ویژه بانوان |
|
---|---|
قیمت به تومان |
ناحیه درمان |
250,000 |
کل صورت |
50,000 |
گونه |
50,000 |
پیشانی |
50,000 |
پشت لب |
50,000 |
چانه |
70,000 |
گردن |
150,000 |
زیر بغل |
200,000 |
ساعد |
150,000 |
بازو |
320,000 |
کل دست |
40,000 |
دور سینه |
100,000 |
کل سینه |
30,000 |
بین سینه |
200,000 |
کل شکم |
40,000 |
خط ناف |
130,000 |
گودی کمر |
100,000 |
نیم تنه پشت |
150,000 |
کل پشت |
70,000 |
خط بیکینی |
250,000 |
بیکینی |
320,000 |
ران ها |
300,000 |
ساق پا |
30,000 |
روی پا |
550,000 |
کل پا |
200,000 |
باسن |
200,000 |
کشاله ران |
1,100,000 |
کل بدن کاربردی |
1,400,000 |
کل بدن |
لیست قیمت لیزر (اسکلپیون) ویژه بانوان | |
---|---|
قیمت به تومان | ناحیه درمان |
250,000 | کل صورت |
50,000 | گونه |
50,000 | پیشانی |
45,000 | پشت لب |
50,000 | چانه |
70,000 | گردن |
150,000 | زیر بغل |
200,000 | ساعد |
150,000 | بازو |
300,000 | کل دست |
40,000 | دور سینه |
100,000 | کل سینه |
30,000 | بین سینه |
170,000 | کل شکم |
40,000 | خط ناف |
100,000 | گودی کمر |
100,000 | نیم تنه پشت |
150,000 | کل پشت |
70,000 | خط بیکینی |
250,000 | بیکینی |
300,000 | ران ها |
280,000 | ساق پا |
300,000 | روی پا |
500,000 | کل پا |
150,000 | باسن |
170,000 | کشاله ران |
950,000 | کل بدن کاربردی (شامل کل پا،کل دست،زیر بغل و بیکینی میباشد) |
1,250,000 | کل بدن |
لیست قیمت لیزر (الکس) ویژه آقایان |
|
---|---|
قیمت به تومان | ناحیه درمان |
450,000 | کل جلوتنه |
450,000 | کل پشت تنه |
60,000 | گوش |
60,000 | خط ریش |
80,000 | گونه |
60,000 | گردن |
500,000 | کل دست |
700,000 | کل پا |
250,000 | ناحیه تناسلی |
200,000 | زیر بغل |
2,200,000 | کل بدن |
آیا لیزر موهای زائد دائمی است؟
لیزر موهای زائد در نقاط مختلف بدن با توجه به نوع ریشه یا فولیکول مو یا رنگدانه پوست ممکن است متفاوت بوده و تعداد جلسات لیزر برای از بین بردن موهای زائد متفاوت باشد. برای لیزر موهای زائد در قسمت های مختلف بدن از دستگاه های مختلف لیزر استفاده می شود.
این دستگاه ها با کیفیت های مختلف نور را به شکل متمرکز به ناحیه مورد نظر ارسال می کنند که با توجه به شرایط پوست و مو درجه تنظیم شده این دستگاه ها برای جلوگیری سوختگی و قرمز شدن پوست ممکن است متفاوت باشد.
به دلیل آنکه چرخه رشد موها و مقاومت ریشه های آن ها در مقابل این نور متمرکز متفاوت است ممکن است در یک جلسه درمانی موهای زائد به طور کامل حذف نشود و نیاز به چند جلسه لیزر داشته باشد.
حتی گاهی پس از یک دوره زمانی، موهای زائد به شکل دانه، دانه و تنک شروع به رشد می کنند که برای امحاء آن ها از جلسات دوره های تکمیلی 6 ماهه یا یک ساله استفاده می شود تا موهای زائد به طور کامل و تقریبا دائمی از بین برود. البته مهارت و عملکرد مناسب تکنسین دستگاه لیزر هم در امحاء دائمی موها می تواند بسیار موثر و کار ساز باشد.
فاصله بین جلسات لیزر مو زائد باید چقدر باشد؟
فاصله بین جلسات لیزر موهای زائد باید با دقت تعیین شود و معمولاً بستگی به چندین عامل دارد. در این رابطه، نوع پوست افراد از اهمیت ویژهای برخوردار است. افراد با پوست تیرهتر معمولاً میتوانند فاصله بین جلسات را کمتر کنند، زیرا لیزر بر روی ملانین (پیگمانت مو) موثرتر است و نیاز به زمان کمتری برای بازسازی پوست دارد.
منطقه مورد درمان نیز نقش مهمی در تعیین فاصله بین جلسات دارد. برخی مناطق حساستر هستند و نیاز به فواصل زمانی بیشتر دارند. به عنوان مثال، صورت ممکن است نیاز به فواصل زمانی بیشتری نسبت به مناطق دیگر داشته باشد.
ویژگیهای موها نیز از اهمیت است. موهایی که در مرحله رشد قرار دارند، به لیزر حساستر هستند و فاصله بین جلسات باید به گونهای باشد که این موها به مرحله رشد برسند.
دستگاه لیزر نیز تأثیرگذار است. برخی دستگاهها قدرت و انرژی لیزر بیشتری دارند و این ممکن است باعث کاهش فاصله بین جلسات شود.
به عنوان کلیت، فاصله بین جلسات ممکن است در حدود 4 تا 8 هفته باشد، اما بهتر است هر زمان مشاوره و توصیهی یک پزشک متخصص را در نظر بگیرید. ایشان میتوانند با توجه به شرایط خاص شما، برنامهای مناسب برای جلسات لیزر را تعیین کنند.
آیا لیزر موهای زائد روی ها جوش خطر دارد؟
یکی از موضوعات مهمی که در زیبایی و بهداشت افراد وجود دارد حذف موهای زائد بدن و صورت است.و از آنجا که موها با سرعت زیاد رشد میکنند اشخاص نیز باید به صورت مداوم درگیر از بین بردن آنها باشند.
در سالهای قبل با آمدن دستگاههای لیزر موهای زائد این مشکل تا حد زیادی برطرف شده است. لیزر موهای صورت روشی مؤثر و دائمی برای خلاص شدن از شر موهای ناخواسته شما است.
لیزر موها به این صورت است که اشعه ی نوری لیزر روی پوست تابانده می شود و با نابود کردن فولیکول های موی آن قسمت باعث از بین بردن موها می شود. البته باید توجه داشت که لیزر موهای زائد بدن بر روی عمق سطحی پوست اثر دارد و هیچ گاه از ریشه ی موها عمیق تر نمی رود و آسیبی به سلامتی شما نمی رساند.
بسیاری از افراد از موهای زائد صورت خود رنج میبرند اما به دلیل داشتن پوستی حساس و جوشدار از انجام لیزر برای رفع همیشگی موهای زائد دوری میکنند.
معمولاً اکثر جوشهایی که بعد از سن بلوغ ظاهر میشوند میتوانند به دلیل شیوه اصلاح موهای زائد باشد.
در نتیجه نه تنها جوشها مانعی برای لیزر موهای صورت نیست بلکه با کمک لیزر میتوان با یک تیر دو نشان زد و از پوست جوشدار خود خلاص شوید.
البته در برخی افراد ظاهر شدن جوشها میتواند دلایل دیگری داشته باشد نظیر اختلالات هورمونی که توصیه میشود قبل از اقدام به انجام کار از پزشک خود درخواست کنید کل جنبههای کار را سنجیده و بعد لیزر موهای صورت را شروع کند.
در بعضی افراد جوش ها با التهاب و قرمزی شدیدی همراه هستند در این شرایط باید ابتدا این التهاب و قرمزی برطرف شود و سپس لیزر موهای صورت انجام شود چون که لیزر نیز می تواند این التهاب و قرمزی را تشدید کند اما به طور کلی جوشها نمیتوانند مانع جدی برای انجام لیزر موهای زائد صورت باشند.
چه کسانی نباید لیزر موهای زائد انجام دهند؟
1 – افرادی که بیماری های خاص پوستی از جمله پسوریازیس، ویتیلیگو، لیکن پلان، لوپوس، کلوئید یا سرطان های پوستی دارند.
2 – افرادی که دارای زخمهای عفونی ییا جراحت باز در ناحیه مورد نظر برای انجام لیزر دارند.
3 – افرادی که داروهای ضد انعقاد خون مصرف می کنند.
4 – افرادی که توده مشکوک در سینه، زیربغل، بیکینی و یا هرناحیه دیگر دارند. انجام لیزر در آن نواحی فقط زیر نظر پزشک و یا با قبول مسئولیت از جانب شخص مراجعه کننده صورت می پذیرد.
5 – افرادی که اختلالات هورمونی، کیست تخمدان و یا تیروئید دارند بهتر است همزمان با انجام لیزر درمان توسط پزشک متخصص صورت پذیرد و به مراجعه کننده توضیح دهید که بدون درمان دارویی میزان جوابگیری آنها از لیزر کم است. (افرادی که مشکلات هورمونی دارند ابتدا به پزشک برای درمان دارویی معرفی شوند و پس از تائید پزشک لیزر آنها انجام شود.
6 – افرادی که دارای بیماری های همراه با تشنج مانند صرع هستند.
7 – افرادی که داروهایی استفاده می کنند که حساسیت به نور آفتاب را افزایش میدهد(مانند تترا سیکلین)
8 – برای افراد دارای بیماری HPV (زگیل تناسلی)، تبخال با زائده مشخص انجام لیزر در آن ناحیه ممنوع است.
9 – برای افراد زیر 18 سال فقط با نظر پزشک و رضایت کتبی والدین لیزر انجام می شود.
10 – برای افرادی که قصد بارداری دارند و یا باردار هستند انجام لیزر ممنوع است.(لازم به توضیح است برای افرادی که قصد بارداری دارند تا زمانیکه باردار نیستند انجام لیزر بلامانع است)
توجه: تمامی موارد بالا توسط اپراتور در مشاوره اولیه باید بررسی و از مراجعه کننده سوال شود و در صورت مشاهده حتما مراجعه کننده به پزشک ارجاع داده شده و فقط با نظر و تائید پزشک لیزر انجام شود.
چه مناطقی از بدن قابل لیزر نیست؟
مناطقی با موهای کرکی یا ضخیم: موهای کرکی یا ضخیم میتوانند به لیزر حساسیت کمتری داشته باشند و در نتیجه، نتایج مطلوب کمتری داشته باشند.
مناطق نزدیک به چشم: مناطق حساس نزدیک به چشم مثل پلکها به دلیل خطر آسیب و ایجاد حساسیت، معمولاً تحت درمان قرار نمیگیرند.
مناطق زخمی یا خراشدیده: مناطق دارای زخم، خراش یا آسیب دیدگی به لیزر حساسیت دارند و نیاز به مراقبت ویژه دارند.
مناطق حساس مانند داخل گوش: مناطق حساس مانند داخل گوش باید از تابش لیزر محافظت شوند.
موهای خنثی یا خاکستری: موهای کمترین مقدار پیگمانت را دارند و به لیزر حساسیت کمتری دارند.
مناطق زیر بغل و بیکینی: این مناطق نیز به عنوان مناطق حساس مطرح هستند و نیاز به مراقبت و تنظیمات خاص دارند.
مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد
1 – تا 24 ساعت بعد از انجام لیزر دوش نگیرید و نواحی لیزر شده را فقط با آب سرد بشوئید. مواردی که باعث تحریک پوست می شوند انجام ندهید. استخر، سونا، تزریق بوتاکس (درصورتی که ناحیه انجام لیزر صورت و زیربغل باشد)، و لیزر کیوسوئیچ تا 1 هفته بعد انجام نشود.
2 – روی موضع تا زمانی که التهاب دارید، روزی 3 تا 4 بار کرم ترمیم کننده بزنید. در صورت ادامه دار بودن التهابات یا مشاهده موارد خاص بلافاصله تماس بگیرید و به پزشک مراجعه کنید. در صورت عدم دسترسی جهت التیام پوست در صورت ادامه دار بودن التهابات سوختگی به پزشک اطلاع دهید و برای خارش قرص هیدروکسی زین یا سیتریزین (که حالت خواب آلودگی ایجاد می کنند) هر شب 1عدد مصرف کنید.
3 – در تمام مراحل و جلسات لیزر و ما بین آن، تا زمانی که به دوره های شارژ می رسید از آفتاب گرفتن و سولاریوم پرهیز کنید و توسط لباس، کلاه، دستکش و کرم ضد افتاب محل های انجام لیزر را از آفتاب دور نگه دارید.
4 – بعد از لیزر از کرم ضد آفتاب استفاده شود و بهتر است در طی مدت لیزر درمانی برای نواحی تحت تاثیر آفتاب، از صبح تا قبل از غروب آفتاب جهت پیشگیری از لک، از کرم ضد آفتاب استفاده شود.
5 – تعداد جلسات و میزان جوابدهی با توجه به ناحیه، رنگ پوست و نوع ضخامت مو متغیر است و تمام جلسات لیزر با فاصله 6 تا 8 هفته و طبق نظر پزشک برای نواحی مختلف مشخص می شود و در صورتی که تا 3 جلسه با وجود انجام لیزر رویش نداشتید لیزر را ادامه دهید ولی با فاصله زمانی بیشتر (2 تا3 ماه یکبار)
بعد از این زمان می توانید در فواصل 3 تا 6 ماه یکبار و در نهایت هر 6 ماه یکبار تا یک سال جهت شارژ مراجعه داشته باشید.
( هدف از لیزر موهای زائد از بین رفتن موی زائد و یا کاهش رشد، کم کردن ضخامت و تراکم موها می باشد حتماً تاکید بر مشاوره حضوری رایگان در شعبه توسط پزشک یا اپراتور ها انجام شود )
لیزر موهای زائد کرکی و نازک
تحقیقات انجام شده نشان می دهند لیزر موهای زائد بر موهای ضخیم بیشتر جواب می دهد. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و تلاش پزشکان در این زمینه لیزر موهای نازک و کرکی نیز با یک سری درمانهای خاص امکان پذیر است.
مهمترین روش ها و دستگاه هایی که در این زمینه استفاده میشوند، موارد زیر هستند:
- لیزر
- الکترولیز
- کرم آمپولوریتین
البته تمامی این روشها باید تحت نظر متخصصان خاص و باتجربه و در کلینیک های معتبر انجام شوند.
چگونه برای لیزر موهای زائد آماده شویم؟
پیش از انجام لیزر موهای زائد بهتر است به طور کامل با پزشک خود مشورت کنید. کلینیک های معتبر که دارای اعتبار مناسبی هستند؛ این کار را به شما پیشنهاد می دهند. در انتخاب کلینیک زیبایی برای انجام لیزر موهای زائد دقت کنید تا در نهایت نتیجه دلخواه خود را دریافت کنید. کلینیک های زیبایی با اپراتورهای با تجربه می توانند همان چیزی را به شما تقدیم کنند که می خواهید.
قدم اول
برای شروع، سابقه پزشکی خود را به دقت مرور کنید. اطلاعاتی مانند مصرف داروها، سوابق اختلالات پوستی یا آکنه، و هرگونه روش دیگری که در گذشته برای درمان موهای زائد از آن استفاده کردهاید را مورد بررسی قرار دهید. این اطلاعات برای پزشک یا تکنسین لیزر مهم است تا بتوانند یک برنامه درمانی مخصوص شما را طراحی کنند.
قدم دوم
با پزشک یا تکنسین لیزر در مورد خطرات، مزایا و انتظارات مرتبط با درمان لیزر موهای زائد به گفتگو بپردازید. اطمینان حاصل کنید که به خوبی درک کردهاید که لیزر چگونه میتواند به شما کمک کند و همچنین محدودیتهای آن چیستند. این گفتگو به شما کمک میکند تا تصمیم اطلاعرسانی شدهای در مورد درمان بگیرید.
قدم سوم
حتماً قبل از شروع درمان، عکسهایی از مناطق مورد نظر برای لیزر گرفته و نگهداری کنید. این عکسها به شما کمک میکنند تا تغییرات در طول زمان و نتایج درمان را بررسی کنید.
قدم چهارم
در جلسه مشاوره، طرح درمان و هزینه های مربوطه را مورد بحث قرار دهید. لیزر موهای زائد معمولاً هزینه ای است که از جیب شما می رود. همکاران ما در مرکز زیبایی لادن طی یک جلسه تخصصی مشاوره لیزر موهای زائد، اطلاعات مورد نیاز شما را به شما می دهند.
انواع دستگاه ليزر موهاي زائد
بسته به نوع دستگاه، نوع پوست، نژاد افراد و ميزان بودجه و امکانات هر فرد مي توان از انواع مختلف ليزر موهاي زايد جهت از بين بردن موهاي زائد بدن بهره جست. هر چه موها تيره تر و ضخيم تر و نيز پوست روشن تر باشد، تاثير ليزر بيشتر است.
اکثر ليزرها بر موهاي بور و کمرنگ تاثير کمي دارند و حدوداً ميتوانند 30 تا 40 درصد اين موها را کاهش دهند. افراد با موي بلوند و روشن کانديد خوبي براي ليزر جهت کاهش موهاي ناخواسته نيستند و نياز به جلسات درماني بيشتري دارند.
اگرچه ليزر ايمن است اما در دوران بارداري، با توجه به حساسيت افراد و مسائل قانوني متعاقب آن، بهتر است از ليزر استفاده نشود.
لیزر موهای زائد با دستگاه الکساندرایت
- مناسب پوست های خیلی روشن تا گندمی و موهای ضخیم
دستگاه لیزر الکساندرایت ، نوعی از پر کاربرد ترین و بهترین دستگاههای لیزر موهای زائد بدن در ایران است. مکانیزم لیزر کردن این دستگاه به این صورت است که توسط انتشار یک پرتوی نور پر انرژی از داخل یک کریستال الکساندرایت انجام می گیرد و زمانی که لیزر از درون کریستال الکساندرایت عبور میکند، پرتو نور با طول موج 755 نانو متر تولید می شود.
رنگ نور این دستگاه لیزر قرمز است می تواند در حالت کیو سوئیچ تنظیم شود که البته این عمل سبب تولید پرتو نور های پر انرژی با پالس های کوتاه می شود. دارا بودن این ویژگی برای دستگاه لیزر الکساندرایت باعث تسریع در از بین رفتن موهای زائد در عمل لیزر با این دستگاه می شود.
اين دستگاه يکي از پيشرفته ترين دستگاه هاي ليزر دنيا براي از بين بردن موهاي زائد است و در حال حاضر ليزر الکساندريت سريع ترين، موثرترين و کم خطرترين ليزر موجود در دنيا براي درمان موهاي زائد به شمار مي رود. در يک زمان بسيار کوتاه (در حد هزارم ثانيه) نور ليزر با شدت بالا به پوست مي تابد و به طور همزمان ده ها فوليکول مو را تخريب مي کند.
دریک جمع بندی کلی در مورد این دستگاه باید گفت: سیستم لیزر الکساندرایت مورد استفاده در دستگاه های لیزر سریعترین نوع لیزر موجود در بازار برای از بین بردن موهای زائد بدن می باشد و بهترین دستگاه دارای این سیستم، دستگاه لیزر الکساندرایت دکا نام دارد.
بهترین نتایج توسط لیزر با دستگاه لیزر الکساندرایت یا دستگاه لیزر پوست سفید در کسانی دیده می شود که پوست روشن مایل به زیتونی دارند و یا دارای پوست بسیار روشن هستند.
همچنین بخوانید : دستگاه لیز الکس نابلکس
لیزر مو های زائد با استفاده از دستگاه لیزر دایود
- مناسب پوست های روشن و سبزه و موهای ضخیم و نازک
ليزرهاي دايود يکي از کارآمدترين منابع نوري هستند که تاکنون ساخته شده اند. به علت ساختاري مجتمع تر و سبک تر نسبت به ليزرهايي که بر پايه تحريک فلاش لامپ کار مي کنند، به جهت مقاصد کلينيکي بسيار مناسب ترند.
داراي طول عمر بيشتري نسبت به ديگر ليزرها بوده و هزينه تعميرات و نگهداري کمتري نيز دارند. هزينه خريد و هزينه هاي ايجاد شده براي بيمار به مراتب کمتر از ديگر ليزرها است. به علت سرعت شات بسيار بالا در آنها براي استفاده در مساحت هاي بزرگ بسيار مناسب است.
شایان ذکر است که در زمان درمان هاي ليزري، سيستم هاي خنک کننده مناسب نقش تاثیر گذاری در کاهش دماي اپي درم داشته و ضمن کاهش احتمال صدمات حرارتي، سبب افزايش سرعت درمان نیز مي شوند.
طول موج بلند تر دستگاه لیزر دایود هم خطر احتمال آسیب های پوستی را کاهش میدهد و نیز درمان کوتاه تر و ریکاوری سریعتری نیز دارد. از بهترین دستگاه لیزر دایود، می توان دایود وکتوس را نام برد.
دستگاه لیزر مونولیت
دستگاه لیزر مونولیت که با نام مدیواستار هم شناخته می شود از جدیدترین دستگاه های لیزر مو است که به وسیله پزشکان مختلف زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد. کیفیت کارو انجام لیزر موهای زائد با این دستگاه به دلیل ویژگی هایی که دارد نسبت به انواع دیگر بالاتر است. هند پیس این دستگاه دارای 4 اسپات با سایز متفاوت است که اسپات های آن از نظر اندازه نسبت به دستگاه های مشابه بزرگتر هستند که طبعا سرعت عمل را افزایش می دهد. همچنین هندپیس دستگاه لیزر مونولیت از نظر وزن نسبت به انواع دیگر سبک تر است که باعث می شود اپراتور یا دکتر مربوطه کارهای خود را راحت تر انجام دهند.
مزیت ها و ویژگی های دستگاه لیزر مونولیت
از مزیت های دستگاه لیزر مونولیت می توان به سیستم شات وایرلس اشاره کرد که باعث می شود کاربر بتواند پدال را در جای مناسب قرار دهد و در نتیجه راحت تر کار کند. امکان کالبیره کردن و تنظیم این دستگاه به صورت آنلاین وجود دارد و نیاز به حضور فیزیکی تعمیرکار متخصص نیست که این وضعیت باعث می شود در هزینه، انرژی و زمان صرفه جویی شود.
این قابلیت باعث می شود که کاربر بتواند قبل از آغاز کار نوع و تیپ پوستی، ضخامت مو و میزان تراکم را انتخاب کرده و کار با دستگاه را آغاز کند که می تواند برای کاربر تازه کار بسیار مفید باشد.
بیشتر بخوانید : دستگاه لیزر مونولیت
بیشتر بخوانید : بهترین دستگاه لیزر مو چیست؟
لیزر موهای زائد با دستگاه فوتونا
لیزر موهای زائد با استفاده از دستگاه فوتونا نیز انجام میشود. دستگاه فوتونا یکی از دستگاههای پزشکی است که از تکنولوژی لیزر برای کاهش رشد موهای زائد استفاده میکند. این دستگاه با ارسال نور لیزر به ریشه موها، باعث تخریب آنها میشود و در نتیجه رشد آنها کاهش مییابد. با استفاده از دستگاه فوتونا، میتوان به طور مؤقت یا دائمی رشد موهای زائد را کاهش داد. البته، تعداد جلسات لازم و نتایج دقیق بستگی به ویژگیهای شخصی و نوع پوست شما دارد. برای انجام این روش، بهتر است از تیم مرکز زیبایی لادن مشاوره رایگان دریافت کنید.
مدیر کل
26 تیر 1402لیزر موهای زائد با یه نور خاص کار میکنه که به رنگ تیره موها میرسه. نور لیزر، انرژیشو به ساقه موها میرسونه و اون انرژی به ریشه مو هدایت میشه و موها رو از بین میبره. کارکردش اینطوریه! درباره بیماری ها ام خیر این چنین نیست البته میتونین با راه های ارتباطی کلینیک لادن در تماس باشین تا اطلاعات کافی در این باره بدست بیارین❤