خدمات زیبایی لادن

shape
عوارض میکروپیگمنتیشن چیست؟ + راه حل آن ها - مرکز زیبایی لادن مرکز زیبایی لادن

به دلیل سبک زندگی امروزی و مشغله های مختلفی که هر روز داریم، همواره به دنبال راهی برای آسان تر کردن کارها و ذخیره وقت و انرژی هستیم. اکثر خانم ها روزانه زمان زیادی را صرف آرایش کردن می کنند و از این رو اگر راهی برای رهایی از این مشکل پیدا کنند، بدون شک از آن استقبال خواهند کرد. میکروپیگمنتیشن یا آرایش دائمی تحول بزرگی در زمینه زیبایی بود و با استقبال گسترده ای از سمت خانم ها مواجه شد؛ اما به تدریج مشخص شد که این تکنیک در کنار مزایای زیادی که دارد، عوارضی هم به همراه خواهد داشت. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم شما را با عوارض میکروپیگمنتیشن آشنا کنیم.

عوارض میکروپیگمنتیشن

آشنایی با تکنیک میکروپیگمنتیشن

خانم ها برای پوشاندن عیب و نقص ها و زیباتر جلوه دادن چهره خود از لوازم آرایشی استفاده می کنند؛ اما این کار ممکن است زمان زیادی از خانم های شاغل و کارمند بگیرد. به همین دلیل تکنیک میکروپیگمنتیشن ابداع شد تا با تزریق رنگ‌دانه ها به داخل پوست ناحیه مورد نظر، آرایشی دائمی و با دوام را به خانم ها هدیه دهد.

در این تکنیک به کمک کارتریج های استریل و یک بار مصرفی رنگ‌دانه ها در لایه دوم پوسا یعنی لایه درم تزریق می شوند. از این تکنیک می توان برای هاشور زدن ابروها و قرینه کردن آنها، کشیدن خط چشم و بن مژه، رفع افتادگی پلک، یک دست کردن رنگ پوست، پوشاندن جای زخم و بخیه، فرم دادن به لب ها و تزریق رژلب و خط لب و حتی سایه زدن و پر پشت کردن موها استفاده کرد.

همان طور که می بینید تکنیک میکروپیگمنتیشن کاربردها و مزایای زیادی دارد اما در عین حال به این نکته توجه داشته باشید که این تکنیک با عوارضی هم همراه است. احتمالا برای دانستن عوارض میکروپیگمنتیشن کنجکاو شده اید.

عوارض میکروپیگمنتیشن

هر تکنیک زیبایی در کنار مزیت هایش ممکن است برخی مشکلات و عوارض را هم به دنبال داشته باشد و در حقیقت هیچ کدام از خدمات زیبایی بدون آسیب و عوارض نیستند. نکته بسیار مهم در مورد عوارض میکروپیگمنتیشن، کلنیکی است که برای انجام این کار به آن مراجعه می کنید. اگر در حین انجام میکروپیگمنتیشن از مواد با کیفیت و دستگاه های استاندارد استفاده نشود، بدون شک عوارض و آسیب های ناشی از چند برابر خواهد بود.

به علاوه اپراتور دستگاه میکروپیگمنتیشن و شخصی که این تکنیک را اجرا می کند باید تجربه و مهارت کافی داشته باشد و نکات بهداشتی را رعایت کند؛ برای مثال رنگ‌دانه ها باید در عمق مناسبی از پوست تزریق شوند و این کار تا حد زیادی به مهارت و تجربه اپراتور بستگی دارد.

تزریق رنگ‌دانه ها باید در لایه دوم پوست یعنی لایه درم صورت بگیرد؛ اگر این تزریق در لایه اپیدرم یا لایه اول پوست باشد، رنگ ها دوامی نخواهند داشت و به زودی پاک می شود. از طرفی اگر تزریق عمیق‌تر از لایه درم باشد و کارتریج دستگاه به لایه سوم پوست وارد شود، پوست دچار خونریزی و درد می شود و عوارض میکروپیگمنتیشن بسیار شدید خواهند بود.

عوارض میکروپیگمنتیشن لب

عوارض میکروپیگمنتیشن لب

لب ها یکی از مهم ترین اعضای صورت هستند که نقش بسزایی در زیبایی و جذابیت ما دارند. اگرچه با تزریق رنگدانه به داخل لب ها جذابیت آنها چند برابر می شود؛ اما این کار با عوارضی هم همراه است. یکی از مهم ترین و شایع ترین عوارض میکروپیگمنتیشن لب، بروز آلرژی بعد از تزریق رنگدانه ها به خصوص رنگدانه قرمز است؛ این مشکل به خصوص در کسانی که به رنگ خوراکی قرمز آلرژی دارند دیده می شود.

همچنین اگر میکروپیگمنتیشن لب در محیطی آلوده و با لوازم غیر استریل انجام شود، باعث انتقال عفونت و بیماری های عفونی می شود. در نظر داشته باشید که برخی از عوارض میکروپیگمنتیشن لب؛ مانند تورم، التهاب و خارش لب ها و پوسته ریزی آنها کاملا طبیعی است و بعد از گذشتن چند روز برطرف خواهند شد.

خطرناک ترین عوارض میکروپیگمنتیشن ابرو

عوارض میکروپیگمنتیشن ابرو

تغذیه نامناسب، خواب ناکافی، افزایش سن و استفاده دائمی از لوازم آرایشی مخصوص ابروها، باعث می شوند ابروهای ما نازک و کم پشت شوند. میکروپیگمنتیشن ابرو روشی برای پرپشت و قرینه کردن ابروها است و به نسبت روش های قدیمی مانند تاتو، ظاهر و جلوه طبیعی تری به ابروها می بخشد. از جمله عوارض میکروپیگمنتیشن ابرو می توان به واکنش آلرژیک و حساسیت پوستی، قرمزی، تورم، آسیب به فولیکول موهای ابرو، خونریزی، درد، عفونت، ایجاد اسکار و پخش شدن رنگدانه ها در سطح پوست ابرو اشاره کرد. البته عوارضی مانند تورم، قرمزی و پوسته ریزی مختصر در محل ابروها، طبیعی بوده و نگران کننده نیستند؛ اما در صورت مشاهده سایر عوارض گفته شده، به خصوص عفونت و خونریزی باید حتما به پزشک مراجعه کنید.

عوارض میکروپیگمنتیشن اسکالپ

عوارض میکروپیگمنتیشن اسکالپ

میکروپیگمنتیشن اسکالپ یا میکرواسکالپ، روشی است که به کمک آن می توان موها را پرپشت‌تر نشان داد؛ این روش جلوه طبیعی به موها می دهد و راهی برای رهایی از کم مویی یا پوشاندن جای زخم و بخیه است. به علاوه این روش هزینه بسیار کمتری نسبت به کاشت مو دارد و افراد را سریع تر به نتیجه می رساند.

اگرچه میکروپیگمنتیشن اسکالپ تکنیکی کم خطر و نسبتا بی ضرر است و در اکثر مواقع در حدی طبیعی است که از موهای خود فرد قابل تشخیص نیست؛ اما با این حال ممکن است عوارضی هم داشته باشد. ممکن است افراد بعد از انجام میکرواسکالپ دچار شوره سر شوند، همچنین احتمال بروز حساسیت های خفیفی در برخی از افراد وجود دارد. می توان گفت از بین انواع میکروپیگمنتیشن، عوارض میکروپیگمنتیشن اسکالپ نسبت به بقیه کمتر است.

راه هایی برای کاهش عوارض میکروپیگمنتیشن

برخی از عوارض میکروپیگمنتیشن اجتناب ناپذیر هستند و حتی اگر به بهترین کلینیک ها مراجعه کرده و از بهترین و با کیفیت ترین مواد هم استفاده کنید، باز هم ممکن است این عوارض را تجربه کنید. البته چنین عوارضی جدی و نگران کننده نیستند و در اکثر مواقع به راحتی از بین می روند. برای مثال عوارضی مانند قرمزی و تورم مختصر محل یا ریزش پوسته، خطرناک نیستند و با انجام کارهایی می توان آنها را کاهش داد یا برطرف نمود. از جمله روش های مؤثر برای کاهش عوارض میکروپیگمنتیشن عبارت است از:

  • بهتر است قبل از انجام میکروپیگمنتیشن، رنگدانه ها روی ناحیه کوچکی از پوست تست شوند تا میزان حساسیت افراد به آنها مشخص شود.
  • برای افرادی که به رنگ های میکروپیگمنتیشن آلرژی دارند، از رنگ‌های ضد حساسیت استفاده شود.
  • پیگمنتر یا اپراتور دستگاه، هنگام به کارگیری دستگاه میکروپیگمنتیشن باید حتما زاویه مناسبی برای قلم دستگاه انتخاب کند؛ این کار از پخش شدن رنگدانه ها در پوست جلوگیری خواهد کرد.
  • بعد از انجام میکروپیگمنتیشن تا چند روز در معرض نور مستقیم آفتاب قرار نگیرید؛ زیرا نور خورشید و اشعه فرابنفش می تواند به شدت آسیب رسان باشد.
  • بهتر است تا مدتی بعد از انجام میکروپیگمنتیشن شنا نکنید و از لوازم آرایشی استفاده نکنید؛ برای مثال اگر این تکنیک را برای ابروهایتان انجام داده اید، تا مدتی از مداد یا سایه ابرو استفاده نکنید.
  • اگر میکروپیگمنتیشن خط چشم انجام داده اید تا مدتی از لنزهای تماسی استفاده نکنید.
  • در صورت انجام اسکالپ تا یک هفته از شامپو استفاده نکنید تا دوام کارتان کاهش پیدا نکند.

برخی از خطرناک‌ترین عوارض میکروپیگمنتیشن

گفته شد که برخی از عوارض میکروپیگمنتیشن غیرقابل اجتناب است اما گاهی بعضی از افراد در اثر انجام میکروپیگمنتیشن دچار عوارض بسیار خطرناکی می شوند؛ به همین دلیل لازم است در انتخاب کیلینک مناسب دقت داشته باشید و از قبل در این مورد تحقیق کرده باشید.

برای مثال اگر میکروپیگمنتیشن در شرایط آلوده و غیر استریلی انجام شود امکان انتقال بیماری های عفونی خطرناکی مانند هپاتیت و ایدز وجود دارد. برخی از افراد واکنش های حساسیتی بسیار شدیدی نسبت به رنگ های میکروپیگمنتیشن از خود نشان می دهند که حتی گاهی این واکنش ها به حدی خطرناک است که منجر به شوک می شوند.

همچنین اگر پیگمنتر مهارت کافی نداشته باشد و نتواند عمق سوزن ها را کنترل کند، آنها را وارد لایه های زیرین پوست کرده و در اثر پاره کردن عروق، پوست دچار خونریزی و خون مردگی خواهد شد. پیگمنتر موظف است از مواد اولیه با کیفیت و مناسب استفاده کند و همه لوازم و وسایل مورد استفاده را از قبل استریل کند.

خلاصه مقاله و نتیجه گیری

میکروپیگمنتیشن یا آرایش دائمی یکی از تکنیک های محبوب آرایشی به خصوص برای خانم های شاغل و کارمند است، در این تکنیک به کمک کارتریج های یک بار مصرف و استریل رنگدانه ها به داخل پوست تزریق می شوند. این تکنیک برای کشیدن خط چشم، هاشور ابرو، تزریق رژ لب و خط لب، یک دست کردن رنگ مو، پرپشت کردن موی سر و... کاربرد دارد؛ اما در کنار تمام مزایایی که این روش دارد، همراه با معایب و عوارضی هم هست.

در این مقاله در مورد عوارض میکروپیگمنتیشن صحبت کردیم و گفتیم برخی از این عوارض مانند قرمزی، التهاب و... غیرقابل اجتناب بوده اما در عین حال خطر جدی ایجاد نمی کنند. همچنین در ادامه در مورد برخی از راهکارهایی که می توان به کمک آنها عوارض میکروپیگمنتیشن را کاهش داد، صحبت کردیم. نوع و کیفیت مواد استفاده شده و مهارت پیگمنتر بسیار اهمیت دارد؛ به همین دلیل برای کاهش عوارض میکروپیگمنتیشن باید در انتخاب کلینیک دقت کنید.

و در آخر در صورتی که احتیاج به مشاوره بیشتر داشتید ، می توانید با استفاده از راه های ارتباطی وب سایت با کارشناسان کلینک لادن در تماس باشید.

دیدگاه کاربران
خدمات لیزر خانه لاغری تماس با ما
تماس و مشاوره رایگان
09331721326