میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن از روش های آرایش نیمه دائمی برای داشتن ابروهای بی عیب و نقص، قرینه و زیبا است که با شرایط چهره هماهنگ باشد. هر دو روش میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن جزء روش های جدید و مدرن برای ایجاد تغییرات نیمه دائم و دلخواه در ابرو هستند. در هر دو روش با استفاده از تکنیک تاتو مقداری رنگ اضافه با وسایل و دستگاه های معمول این کار به عمق پوست ابرو فرستاده می شود تا شکلی زیبا و ترسیم شده برای ابروها خلق شود. میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن هر دو از شیوه های ترمیم و بازسازی ابرو هستند اما از نظر شرایط و شکل اجرا تفاوت هایی با هم دارند که در ادامه به آن ها پرداخته می شود. در ادامه این مقاله ما به بررسی تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن خواهیم پرداخت، پس با ما همراه باشید.
میکروبلیدینگ ابرو چیست؟
میکروبلیدینگ ابرو یکی از روش های غیر تهاجمی تقویت و ترمیم ابرو می باشد. در این روش برای ترمیم و پر پشت کردن ابرو از یک قلم سوزنی ظریف برای ایجاد خطوط باریک و ظریف شبیه به موهای ابرو بر روی پوست استفاده می شود. این وسیله کمک می کند تا رنگدانه درون خطوط ایجاد شده قرار بگیرد و از هماهنگی و همخوانی لازم با ابرو برخوردار شود.
بهکارگیری این روش باعث می شود آرایش نیمه دائمی که در قالب میکروبلیدینگ اجرا شده است تا حد ممکن طبیعی به نظر برسد. روش میکروبلیدینگ اگر به درستی انجام شود در مقایسه با روش ها و تکنیک های دیگر ترمیم و بازسازی ابرو طبیعی ترین نتیجه را ارائه می دهد.
مزیت این روش نسبت به روش های دیگر آن است که سوزن استفاده شده برای شکل دادن به ابرو فقط در لایه های سطحی پوست نفوذ می کند و این به آن معنا است که رنگدانه استفاده شده در لایه سطحی پوست باقی می ماند و به مرور بعد از چند سال محو می شود.
در روش میکروبلیدینگ به دلیل استفاده از مواد بی حس کننده موضعی درد و ناراحتی آن در حد خفیف تا متوسط است. تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن از نظر اجرا و شرایط بهبود و مراقبت های لازم تفاوت آنچنانی با هم ندارند.
فرق میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن بیشتر در نتیجه و شرایط است که به وجود می آورند. معمولا بعد از انجام میکروبلیدینگ ابرو مثل روش های دیگر ممکن است پوست اطراف ابرو قرمز و متورم شود که به مرور بعد از یک یا دو هفته بهبود پیدا می کند.
منتهی باید توجه داشت که برای بدست آوردن نتیجه مناسب از انجام میکروبلیدینگ بهتر است به توصیه های متخصص این کار قبل و بعد از انجام آن توجه لازم شود. در این روش مثل بقیه روش ها باید تا یک زمان مشخص از آب زدن به صورت و ابرو خود داری شود.
ورزش و فعالیت های شدید که باعث تعرق می گردد از دستور کار خارج شود و برای تسریع در بهبود پوست ابرو بعد از انجام میکروبلیدینگ از یک پد پنبه و آب مقطر برای تمیز کردن پوست ابرو استفاده شود و با یک گوش پاکن یا وسایل مناسب دیگر در زمان مشخص شده پماد و کرم مخصوص به پوست ابرو مالیده شود تا به بهبود آن کمک کند.
دوره ماندگاری میکروبلیدینگ با توجه به سبک زندگی افراد مختلف ممکن است متفاوت بوده و از یک دوره زمانی 12 ماهه تا سه ساله متغیر و در نوسان باشد. البته عواملی مثل چرب بودن پوست، استفاده از محصولات حاوی لایه بردار پوست مانند سالیسیلیک اسید و رتینول می تواند تاثیر مهم و غیرقابل انکاری در کم شدن ماندگاری میکروبلیدینگ داشته باشد.
هیچ محدودیتی برای انجام میکروبلیدینگ برای افراد مختلف وجود ندارد. منتهی افراد که دارای بیماری های خاص یا زمینه ای، باردار هستند یا کسانی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند باید برای انجام اینگونه کارهای زیبایی احتیاط لازم را لحاظ کنند و بی گدار به آب نزنند.
همانطور که گفته شد مهمترین تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن با روش های دیگر ترمیم و باز سازی ابرو در نتیجه، کیفیت و ماندگاری کار است و فرق آنچنانی از لحاظ شرایط اجرا و بهبودی با هم ندارند.
میکرو پیگمنتیشن ابرو چیست؟
میکرو پیگمنتیشن ابرو هم با دست و هم با استفاده از دستگاه قابل اجرا می باشد. در این روش از ترمیم و بازسازی ابرو رنگ با عمق مناسب وارد پوست شده و ابرو از نظر ظاهری با قاب صورت هماهنگ می شود. تکنیک استفاده شده در این روش تقریبا شبیه به تاتو می باشد.
از روش میکرو پیگمنتیشن بیشتر برای ترمیم ابروهای کسانی استفاده می شود که ابرو های نازک و کم پشت دارند و یا به دلیل امراض مختلف ابروهای آنها دچار ریزش شده است. معمولا متخصصان میکرو پیگمنتیشن برای تزریق مواد مناسب یا رنگدانه به لایه های میانی پوست از ابزار معمول تاتو استاندارد یا از ابزاری شبیه به قلم استفاده می کنند.
در این روش پوست فضای قرار گیری ابرو با تزریق رنگدانه به عمق مناسب ترمیم شده در قالب شکل ابرو به صورت برجسته ایجاد و نمایان می شود.
در این روش روال کار معمولا به این شکل است که از قسمت انتهای ابرو به سمت وسط آن پر رنگ تر است و هرچه به سمت ابتدای ابرو می رود کم رنگ تر می شود و تقریبا حالت سایه روشن پیدا کرده و به شکل ابروی واقعی نزدیک می شود.
میکرو پیگمنتیشن روشی برای بالا بردن کیفیت زیبایی ظاهری است که به وسیله آن می توان شرایط ظاهری ابرو ها را به شکل نیمه دائم ترمیم کرده و هماهنگی لازم را بین چهره و ابرو در حد نرمال به وجود آورد. در روش میکرو پیگمنتیشن هم مثل بقیه روش های ترمیم ابرو از بی حس کننده موضعی برای کاهش درد و ناراحتی زمان انجام کار استفاده می شود.
بعداز انجام میکرو پیگمنتیشن ممکن است اطراف چشم دچار تورم و قرمزی شود که به مرور ظرف یک یا دو هفته برطرف می شود. همچنین پس از انجام این روش باید مراقبت های لازم مد نظر قرار داشته باشد تا در بهبودی فرد تسریع شود. از جمله بعد از انجام میکرو پیگمنتیشن از قرار گرفتن در معرض تابش نور مستقیم خورشید باید حتی المقدور اجتناب شود.
از قرار گرفتن در فضاهای گرم و انجام حرکات بدنی شدید یا ورزش که ممکن است ایجاد تعرق کند باید خود داری گردد چون ممکن است به بافت ابرو آسیب برساند. معمولا تا یک هفته باید از شستشوی ابرو خود داری شود.
در صورت چرب نبودن پوست و انجام عمل میکروپیگمنتیشن توسط افراد ماهر و تخصص ممکن است ماندگاری این نوع ترمیم ابرو تا سه سال هم طول بکشد. منتهی در روش میکرو پیگمنتیشن اگر از رنگدانه های حاوی اکسید آهن استفاده شود ممکن است رنگ ابرو به مرور زمان، رنگ سبز مایل به آبی به خود بگیرد.
فرق میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن از لحاظ پیش آمادگی برای انجام ترمیم ابرو و مراقبت های ثانویه که برای بهبود باید در نظر گرفته شود زیاد چشمگیر نیست و بیشترین تفاوت را می توان در کیفیت کار ملاحظه کرد.
تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن
عمده ترین فرق میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن در نحوه اجرا و کیفیت کار می باشد. معمولا در روش میکروبلیدینگ رنگدانه در لایه سطحی تر پوست قرار داده می شود که ممکن است از ایمنی بهتری برخوردار باشد و باعث کاهش واکنش های آلرژیک شود.
در روش میکروبلیدینگ رنگدانه به شکل خطوط باریک و ظریف و شبیه به تارهای ابرو در قسمت های خالی پوست ابرو جا نمایی شده و ظاهری زیبا و طبیعی تر ایجاد می کند. اما در میکروپیگمنتیشن رنگدانه ها به شکل نقطه ای در قسمت های مختلف ابرو اضافه و جا نمایی می شود.
در این روش با ایجاد حالت سایه روشن یا آمبره بر روی پوست ابرو باعث پر رنگ و برجسته شدن آن می شوند که از لحاظ دیداری می تواند شرایط خوبی ایجاد کند. همانطور که گفته شد عمده ترین تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن در نحو اجرا، شکل ظاهری و عمق نفوذ رنگدانه به داخل پوست است که می تواند ماندگاری و دوام رنگدانه را بیشتر کند.
معمولا میزان نفوذ رنگدانه در روش میکروپیگمنتیشن در پوست بیشتر است و متقابلاً ماندگاری بیشتری هم به وجود می آورد. از نظر ظاهری هم انتقال و نقش گرفتن رنگدانه در روش میکروبلیدینگ به شکل خطوط نازک و ظریف است که از نظر ظاهری شباهت بیشتری به ابرو دارد.
در میکروپیگمنتیشن روش انتقال رنگدانه به داخل پوست به شکل نقطه ای است و ابرو را تیرهتر نمایان می کند. این دو روش از تکنیک های متداول ترمیم ابرو هستند که هرکس می تواند با توجه به نوع سلیقه و شرایط روش مناسب خود را انتخاب و اجرا کند.
سخن پایانی
میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن دو روش از تکنیک های ترمیم و بازسازی ابرو در افرادی است که ابرو های کم پشت و باریک دارند یا به دلایل مختلف مثل امراض داخلی یا بیماری های پوستی دچار ریزش ابرو شده اند.
این دو روش ترمیم ابرو از نظر شرایط اجرا یا مراقبت های پس از انجام کار تقریبا شبیه به هم هستند و عمده ترین تفاوت میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ در نوع اجرا و میزان ماندگاری است که هر کدام مزایا و ویژگی های خاص خود را دارند و هرکس می تواند با توجه به سلیقه و خواست خود نوع مناسب آن را انتخاب کند. جهت دریافت مشاوره رایگان از مرکز زیبایی لادن می توانید با استفاده از راه های ارتباطی وبسایت با ما در ارتباط باشید.