یکی از بهترین متودها برای آرایش های دائمی و یا نیمه دائمی، میکروپیگمنتیشن می باشد. از میکروپیگمنتیشن جهت ایجاد کردن فرم زیبا در ابرو و حتی سایر اجزای صورت استفاده به عمل می آید. میکروپیگمنتیشن یکی از جدید ترین روش های موجود در عصر حاضر برای ایجاد فرم زیبا و بی عیب برای ابرو و سایر نواحی صورت می باشد که با تکنیک هایی مشابه تتو انجام می گیرد.میکروپیگمنتیشن یکی از جذابترین کارهای آرایشی و زیبایی است. این روش به شما کمک میکند تا نواقص چهره خود را برطرف کنید و یک آرایش همیشگی زیبا داشته باشید. البته این تنها کاربرد میکروپیگمنتیشن نیست. میکروپیگمنتیشن علاوه بر زیبایی در زمینه پزشکی نیز کاربرد دارد و برای کارهایی چون رفع طاسی، متراکم کردن موها، ترمیم زخم و رفع لکه های پوستی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله میکروپیگمنتیشن جای زخم را معرفی میکنیم و اطلاعاتی در مورد میکروپیگمنتیشن جای زخم در اختیارتان قرار میدهیم. با ما همراه باشید.
میکروپیگمنتیشن چیست؟
میکروپیگمنتیشن یکی از جدیدترین تکنیکهای زیبایی است که در زمینه پزشکی نیز کاربرد دارد. میکروپیگمنتیشن کاری شبیه به تتو انجام میدهد و به وسیله یک سوزن، رنگدانهها را به لایههای زیرین پوست تزریق میکند. این کار با استفاده از یک دستگاه الکترونیکی با نام پیگمنتر انجام میشود. عمق سوزن در این دستگاه قابل تنظیم است و آسیب کمتری را به پوست وارد میکند.
در نتیجه میزان درد کمتری نسبت به تتو دارد. میکروپیگمنتیشن در سالنهای زیبایی برای پر کردن ابروها و قرینه کردن آنها مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر آن اگر دوست دارید آرایش دائمی داشته باشید، میتوانید از میکروپیگمنتیشن برای کشیدن خط چشم و خط لب، بن مژه، حجیم ساختن لبها یا رژ گونه دائمی استفاده کنید.
دستگاه پیگمنتر رنگ دانه ها را به وسیلهی سوزنهایی بسیار ظریف در لایههای زیرین پوست وارد کرده و باعث رنگی شدن منطقه موردنظر میگردد. کاربرد میکروپیگمنتیشن تنها محدود به آرایش صورت نمیباشد. این روش در زمینه پزشکی و رفع نواقص پوستی نیز کاربرد دارد و برای کارهایی چون محو کردن جای زخم و بخیه، پوشاندن تتوهای قبلی، رفع کچلی سر و از بین بردن لکههای روی پوست نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه در مورد میکروپیگمنتیشن جای زخم توضیحات بیشتری خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.
اگر آن دسته از افرادی هستید که سلامت عمومی بدنتان دچار مشکل می باشد و یا شاید در ناحیه مد نظر دارای مشکلات و بیماری های پوستی و یا عفونت هستید، نباید میکروپیگمنتیشن انجام دهید. علاوه بر این، برخی دلایل پزشکی محدود نیز وجود دارد که مانع از انجام میکروپیگمنتیشن می گردد. به طور معمول به زنان باردار و یا شیر ده توصیه می شود میکروپیگمنتیشن خود را به تعویق بیاندازند و آن را به بعد از دوران شیردهی و بارداری منتقل کنند.
مدت زمان ماندگاری میکروپیگمنتیشن
لازم به ذکر است که مدت زمان ماندگاری میکروپیگمنتیشن به عوامل بسیار متفاوتی بستگی دارد و تغییر هر یک از این عوامل، می تواند روی مدت زمان ماندگاری میکروپیگمنتیشن روی پوست تاثیر مستقیم بگذارد. از مهم ترین نکات در ماندگاری میکروپیگمنتیشن می توان به این اشاره کرد که هر چقدر پوست شخص خشک تر باشد و هم چنین منافذ ریز تری نیز داشته باشد، احتمال ماندگاری میکروپیگمنتیشن روی پوست افزایش خواهد یافت.
البته باید دانست که میکروپیگمنتیشن با توجه به نوع پوست و هم چنین رنگ آن، نیاز به ترمیم در مدت زمان های متوالی خواهد داشت. پوست هایی که عرق می کنند بیش تر در معرض از دست دادن رنگ میکروپیگمنتیشن هستند.
البته نمی توان از کیفیت مواد به کار رفته در میکروپیگمنتیشن نیز غافل شد. علاوه بر این موارد ذکر شده، عمق تزریق نیز می تواند موثر باشد. مهارت شخص پیگمنتر نیز از دیگر مواردی است که باید از آن اطمینان کسب کرد.
قیمت میکروپیگمنتیشن چقدر است؟
قیمت میکروپیگمنتیشن به عوامل بسیار متنوعی بستگی دارد، که از جمله ی این عوامل می توان به رنگ تتو، دستگاه میکروپیگمنتیشن و تجربه و مهارت پیگمنتر، داشتن تاییدیه پزشکی و بهداشت محیط کار و هم چنین مکان کلینیک یا سالن اشاره نمود.
همانطور که گفته شد، یکی از عوامل تاثیرگذار در قیمت میکروپیگمنتیشن نوع و هم چنین کیفیت رنگ و مواد مورد استفاده شده است.
رنگ ها و برند های مختلفی از این مواد در بازار وجود دارند اما تعداد برند هایی که واقعاً معتبر و با کیفیت باشند بسیار اندک می باشد. از آن جایی که قیمت این برند ها نیز بیشتر است، در نتیجه هزینه ی نهایی میکروپیگمنتیشن بیش تر خواهد شد.
اما در آخر کیفیت بسیار مطلوبی خواهد داشت. برند های بی کیفیت درست است که هزینه ی کمی دارد و شاید در ابتدا کیفیت کم آن مشاهده نشود، اما با گذشت زمان خواهید دید که تغییر رنگ می دهد، علاوه بر آن دارای فلزات و مواد خطرناکی مانند سرب هستند که برای سلامت بدن خطر آفرین هستند.
مورد مهم بعدی، دستگاه مورد استفاده است. دستگاه دارای ویژگی های مطلوب همچون کم لرزیدن و… دارای هزینه ی بیش تری می باشد و در نتیجه روی قیمت نهایی میکروپیگمنتیشن تاثیر می گذارد.
بیشتر بخوانید : هزینه میکروپیگمنتیشن چقدر است؟
معایب میکروپیگمنتیشن
اما این روش ممکن است با معایبی نیز همراه باشد. بنابراین اگر قصد انجام این تکنیک را دارید بهتر است از قبل با معایب آن نیز آشنا شوید.
انجام تکنیک میکروپیگمنتیشن می تواند احتمال ابتلا به یک سری بیماری های عفونتی همچون کلوئید، انواع هپاتیت و یا ایدز را بالا ببرد.
زیرا در این کار از کارتریج و سوزن یک بار مصرف استفاده می شود و شما به عنوان مشتری بایستی حتما اطمینان حاصل کنید که برای شما از ابزار جدید و یک بار مصرف نو استفاده شود و این تکنیک را در مرکز و کلینیکی انجام دهید که بهداشت در آن به صورت کامل رعایت شود.
حتما شما می دانید که مد عوض می شود و ممکن است مدل ابرویی که امروز مورد علاقه ی شما است با گذر زمان با توجه به معیار ها و تعاریف مد دیگر مورد پسند شما نباشد. همان طور که در گذشته ابرو های منظم و همراه با کادر مد بود اما با گذر زمان، امروزه شاهد ابرو هایی با شکل طبیعی هستیم. در این صورت راه برگشت قطعی وجود ندارد.
یکی دیگر از موارد مهم که باید به آن توجه ویژه کرد، مواد استفاده شده در این کار است. مواد غیر استاندارد بعد از این که جذب در بدن می شوند، خطر ابتلا به سرطان یا عفونت های پوستی را افزایش می دهند.
هم چنین اگر مواد به کار رفته دارای استاندارد های پایینی باشند، ماندگاری بسیار کمی دارند و یا حتی باعث به وجود آمدن بسیاری دیگر از عوارض جبران ناپذیر شوند. اگر چه درد میکروپیگمنتیشن نسبت به تتو کم تر است، اما تا مدتی ممکن است موضع مورد نظر دردناک باشد.
تفاوت میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ
این دو روش بسیار مشابه بوده و هر دو برای حالت دهی به شکل و فرم ابرو ها قابل استفاده می باشند. در این حال در برخی از ویژگی های جزیی ممکن است کمی متفاوت باشند. مثلا تکنیک و هم چنین مواد و ابزاری که در این دو روش برای تزریق جوهر و رنگ دانه به زیر پوست استفاده می شود، با هم متفاوت است.
در تکنیک میکروبلیدینگ، به طور معمول از ابزار های دستی استفاده می کنند تا بهترین فرم را به ابرو بدهند و با قلم های مخصوص که تیغ دار هستند، خط های باریک شبیه به تار های ابرو می کشند تا شکل نهایی، مشابه ابروی واقعی در بیاید. در حالی که در میکروپیگمنتیشن به ابرو حالت سایه داده می شود و در آن از خط های باریک خبری نیست.
بیشتر بخوانید : تفاوت میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ چیست؟
میکروپیگمنتیشن جای زخم
یکی از مشکلاتی که افراد با آن روبرو هستند، جای زخم یا بخیه بر روی بدن است و یکی از بهترین راهکار ها برای بهبود جای زخم میکروپیگمنتیشن جای زخم است. زخمهایی که بر روی بدن ایجاد میشوند، پس از مدتی بهبود مییابند، اما اگر عمیق باشند ردی را بر روی پوست جای میگذارند. برشهایی که در حین عمل جراحی ایجاد میشوند، از این دست زخمها هستند. این زخمها با بخیه بهبود مییابند، اما جای آن برای همیشه روی پوست باقی میماند و ظاهر ناخوشاندی ایجاد میکند.
اگر این زخم بر روی صورت یا سینه افراد ایجاد شده و در معرض دید قرار داشته باشد، باعث آزاد فرد میگردد و اعتماد بنفس او را کاهش میدهد. محو کردن جای زخم کار آسانی نیست و نیاز به عمل جراحی با هزینههای بالا دارد. اگر به هر دلیلی دچار این زخمها شدید، نگران نباشید.
شما به راحتی میتوانید با استفاده از روش میکروپیگمنتیشن، جای زخم را از بین ببرید و آن را محو کنید. میکروپیگمنتیشن یک تکنیک بسیار ساده است که برای کارهای آرایشی مانند زیباسازی ابروها، تتوی چشم، خط لب دائمی و... بکار میرود و حتی برای رفع کچلی سر نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه می توانید بیشتر در مورد میکروپیگمنتیشن جای زخم اطلاعات بیشتری بدست آورید.
استفاده از میکروپیگمنتیشن برای محو کردن جای زخم
یکی از مهمترین کاربردهای میکروپیگمنتیشن استفاده از آن برای از بین بردن جای زخم است. برخی از افراد در طی یک حادثه یا انجام عمل جراحی دچار زخمهای عمیق میشوند که جای آن تا سالها بعد بر روی پوست باقی میماند. بخش زخم شده رنگی متفاوت با رنگ پوست دارد و اگر در نواحی فوقانی بدن مانند صورت، گردن، سینه و ... قرار داشته باشید، کاملا به چشم میآید. تحمل جای زخم برای برخی افراد آسان نیست و آنها را یاد خاطرات بد میاندازد. گاهی اوقات نیز ظاهر ناخوشایندی ایجاد میکند و اعتماد به نفس فرد را کاهش میدهد.
راهکارهای متعددی برای از بین بردن جای زخم وجود دارد که میکروپیگمنتیشن آسانترین آنهاست. میکروپیگمنتیشن جای زخم دقیقا مانند هاشور ابرو یا کشیدن خط چشم است و با دستگاه پیگمنتر انجام میشود. در اینجا تنها رنگ دستگاه تغییر میکند. متخصص میکروپیگمنتیشن رنگدانهها را متناسب با رنگ پوست شما انتخاب میکند و آنها را بر روی جای زخم قرار میدهد. با این کار، جای زخم که رنگی متفاوت از دیگر قسمتهای پوست دارد، همرنگ با نقاط اطراف میشود. نتیجه کار پس از انجام میکروپیگمنتیشن جای زخم قابل مشاهده است.
چه کسانی نباید میکروپیگمنیتشن کنند؟
بانوانی که در دوران قاعدگی، بارداری یا شیردهی هستند، بهتر است میکروپیگمنتیشن جای زخم را به وقت دیگری موکول کنند.
- افرادی که دیابت نوع دو دارند و انسولین مصرف میکنند.
- افرادی که ویروس تبخال فعال دارند باید تا خارج شدن این ویروس از بدنشان منتظر بمانند و پس از آن میکروپیگمنتیشن را انجام دهند.
- افرادی که دارای بیماریهای سیستم ایمنی مانند پسوریازیس، لوپوس یا مانند آن هستند نباید میکروپیگمنتیشن جای زخم را انجام دهند.
- افرادی که دارای بیماریهای قلبی-عروقی هستند در انجام میکروپیگمنتیشن محدودیت دارند.
بیشتر بخوانید : عوارض میکروپیگمنتیشن چیست؟
میکروپیگمنتیشن چشم
اگر قصد دارید کمی جلوه و ظاهر چشم خود را جذاب تر کنید و خط رویش مژه زیباتری داشته باشید، میکروپیگمنتیشن چشم به کمک شما می آید. شما می توانید با میکروپیگمنتیشن به چشمان خود عمق دهید و یا هر تغییر دیگری که مورد نظر شما است با استفاده از میکروپیگمنتیشن انجام دهید.
خط چشم های سایه دار یکی از موارد مورد استقبال در بین افراد به شمار می آید. البته باید بدانید درست است که امکان دارد با گذر زمان میکروپیگمنتیشن کمی کم رنگ شود ولی این امکان هم وجود دارد که برای همیشه پاک نشود. هرچند شما می توانید با چند جلسه لیزر آن را ریمو و به طور کامل پاک کنید.
میکروپیگمنتیشن ابرو
کلینیک زیبایی لادن آماده انجام خدمات میکروپیگمنتیشن ابرو برای شما عزیزان است و در ادامه به برخی نکات لازم در مورد میکروپیگمنتیشن ابرو خواهیم پرداخت.
بسیاری از افراد فکر می کنند که میکروپیگمنتیشن ابرو همان تاتوی بهداشتی است. در اصل میکروپیگمنتیشن روندی مشابه با تاتوی ابرو دارد و به این شکل است که رنگدانه ها درون پوست جایگذاری می شود اما مهم ترین تفاوت آن نتیجه آن است که بسیار متفاوت است.
میکروپیگمنتیشن ابرو را نمی توانیم با رنگدانه های پایه فلزی انجام دهیم چرا که آن ها سمی می باشند و مهاجرت رنگدانه ها بین لایه های پوستی باعث می شود که نقطه و یا لک ایجاد کنند.
میکروپیگمنتیشن ابرو میتواند به شکل قابل توجهی به زیبایی چهره کمک کند. ابروها با تأثیر بر روی تراز و شکل چهره، جلوهای کاملاً جدید به چهره اضافه میکنند. علاوه بر این، میکروپیگمنتیشن ابرو میتواند به افرادی که به دلایلی ابرویی کم دارند، اطمینان و اعتماد به نفس بیشتری بدهد.
مزایای میکروپیگمنتیشن ابرو
دوام رنگ بالا
یکی از مزیتهای بزرگ میکروپیگمنتیشن ابرو، دوام رنگ آن است. در مقایسه با روشهای دیگری که برای رنگارنگ کردن ابروها استفاده میشوند، میکروپیگمنتیشن ابرو با رنگی دائمی روی پوست اعمال میشود که با گذشت زمان تغییر کمی در رنگ نشان میدهد.
طبیعی و زیبا
میکروپیگمنتیشن ابرو با توجه به تزریق رنگ در لایه بیرونی پوست، ابروهایی با شکل و رنگی طبیعی و زیبا فراهم میکند. نتیجه بسیار نزدیک به ابروهای طبیعی است و به سبک صورت شما میپیوندد.
میکروپیگمنتیشن بن مژه
یکی از تکنیک های مناسب برای کسانی که می خواهند مژه هایشان پرتر و ضخیم تر به نظر بیاید، تکنیک میکروپیگمنتیشن می باشد. این تکنیک برای کسانی مناسب است که در عین حال که نمی خواهند خط چشم بسیار واضح و مشخصی داشته باشند، اما دوست دارند به چشم های خود حالت دهند و از بی حالتی خارج شوند.
سوالات متداول
در ادامه می توانید برخی از سوالات متداول مشتریان در مورد میکروپیگمنتیشن را مشاهده کنید.
آیا میکروپیگمنتیشن ابرو دردناک است؟
معمولاً در حین اعمال میکروپیگمنتیشن ابرو احساس درد کمی وجود دارد، اما با استفاده از موضعی تحت تأثیر قرار دادن داروهای مخصوص میتوان درد را به حداقل رساند.
آیا رنگ میکروپیگمنتیشن ابرو میتواند تغییر کند؟
رنگ میکروپیگمنتیشن ابرو با گذشت زمان تغییر کمی خواهد کرد. اما در بیشتر موارد، رنگ با دوامی دارد و به شکل طبیعی باقی میماند.
کلام آخر
میکروپیگمنتیشن یک تکنیک زیبایی است که برای انجام آرایش دائمی بر روی پوست مورد استفاده قرار میگیرد. این روش کاربردهای دیگری نیز دارد که برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان مرکز زیبایی لادن از طریق فرم زیر اقدام کنید.