خدمات زیبایی لادن

shape
تفاوت میکرونیدلینگ با آر اف در چیست؟ | مرکز زیبایی لادن مرکز زیبایی لادن
تفاوت میکرونیدلینگ با آر اف چیست؟ در سال های اخیر روش های جوان سازی متعددی معرفی شدند. این روش ها در زمینه های مختلفی چون از بین بردن چین و چروک ها، سفت کردن پوست، رفع افتادگی پلک و ... مورد استفاده قرار می گیرند و ظاهری زیباتر و جوان تر به انسان می دهند. هریک از این روش ها مزایا و معایبی دارند و در مواردی چون نحوه عملکرد، کاربردها و ... باهم متفاوت هستند. در این مقاله در مورد دو روش جوان سازی میکرونیدلینگ و  آر اف صحبت می کنیم و ضمن بیان مزایا و معایب هرکدام از روش ها، به بررسی تفاوت میکرونیدلینگ با آر اف می پردازیم. با ما همراه باشید.

تفاوت میکرونیدلینگ با آر اف:

اگر به دنبال روش های جوان سازی و از بین بردن مشکلات پوستی باشید، حتما نام میکرونیدلینگ و آر اف را شنیده اید. هر دو روش جزو محبوب ترین روش های جوان سازی پوست هستند و در کلینیک های زیبایی انجام می شوند. اگر بخواهید یکی از این دو روش را برای جوان سازی انتخاب کنید، قطعا به دنبال بهترین روش هستید. اما کدام روش بهتر است. میکرونیدلینگ یا آر اف؟ برای این که بتوانید به این سوال پاسخ دهید، باید تفاوت میکرونیدلینگ با آر اف  را بشناسید و با نحوه انجام هریک از آن ها آشنا شوید. شناخت مزایا و معایب هر روش و عوارض احتمالی که ممکن است برای انسان ایجاد کند، از جمله مواردی هستند که در انتخاب تأثیر می گذارند.

تفاوت میکرونیدلینگ با آر اف

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ با یک دستگاه مخصوص انجام می شود. سر این دستگاه سوزن های ظریفی دارد. این سوزن ها بر روی پوست قرار می گیرند و روزنه های بسیار ریزی را ایجاد می کنند. روزنه های ایجاد شده راه را برای ورود داروها باز می کنند و مواد مغذی را به لایه های زیرین پوست انتقال می دهند. مواد مغذی که از این راه وارد پوست می شوند شامل ویتامین سی، اسید هیالورونیک و ... هستند. در واقع هرچیزی که پوست برای ترمیم و رشد نیاز دارد، از این طریق به لایه های زیرین انتقال پیدا می کند و باعث افزایش تولید کلاژن و بازسازی پوست می شود. از میکرونیدلینگ برای کاهش یا رفع چین و چروک های صورت، بر طرف کردن ترک‌های پوستی، رفع افتادگی و شلی پوست، از بین بردن سیاهی دور چشم و ... استفاده می شود. برای انجام این کار، پزشک ابتدا منطقه درمان را بی حس می کند و سری دستگاه را بر روی آن قرار می دهد. سرعت دستگاه و میزان فشار آن قابل تنظیم است. دستگاه بر روی پوست به حرکت درمی آید و روزنه هایی را به صورت یکنواخت در سطح پوست ایجاد می کند. سپس مواد درمانی به آرامی بر پوست مالیده می شود تا از طریق روزنه ها به لایه های زیرین برسد. تعداد جلسات میکرونیدلینگ به عواملی چون نوع پوست، نوع آسیب وارد شده، شدت آسیب دیدگی و ... بستگی دارد و به طور متوسط حدود 2 تا 4 جلسه می باشد. در ادامه می توانید جزئیات بیشتر در مورد تفاوت میکرونیدلینگ با آر اف را مطالعه کنید.

مزایا و عوارض میکرونیدلینگ:

میکرونیدلینگ مانند دیگر روش های جوان سازی مزایا و عوارضی دارد. مزایای این روش عبارتند از:
  • میکرونیدلینگ کار خود را با تحریک کلاژن انجام می دهد و برای بازسازی سطح پوست، از بین بردن جای زخم ها، روشن کردن پوست و ... مورد استفاده قرار می گیرد.
  • روش میکرونیدلینگ برای نقاط حساس بدن مانند دور چشم، گردن، بینی و ... نیز قابل استفاده است.
  • روش میکرونیدلینگ برای هر نوع رنگ پوستی قابل استفاده است و محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • میکرونیدلینگ نسبت به دیگر روش های جوان سازی هزینه کمتری دارد و مقرون بصرفه تر است.
از جمله عوارض میکرونیدلینگ می توان به التهاب، قرمزی و تورم پوست در ناحیه تحت درمان اشاره کرد. این عوارض موقتی هستند و پس از چند روز به طور کامل برطرف می شوند. آر اف فرکشنال

آر اف چیست؟

آر اف یکی از جدیدترین روش های جوان سازی پوست است. در این روش از یک دستگاه استفاده می شود. دستگاه آر اف فرکشنال کار خود را از طریق امواج رادیویی انجام می دهد و برای کارهای مختلف زیبایی و پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.  امواجی که از دستگاه آر اف ساطع می شوند طول موج پائینی دارند و آسیبی به انسان نمی رسانند، اما قدرت بالایی دارند و برای کارهای مختلفی چون از بین بردن چین و چروک ها، رفع شلی و افتادگی پوست، رفع منافذ باز صورت، از بین بردن جای زخم  و اسکار، رفع سیاهی دور چشم، درمان ترک های پوستی و لاغری موضعی مورد استفاده قرار می گیرند. امواج آر اف از طریق سری دستگاه به پوست منتقل می شوند. سری دستگاه دارای 25 سوزن بسیار ریز است. امواج از طریق سوزن ها، گرما را به لایه های زیرین پوست انتقال می دهند و باعث تحریک آن می شوند. در واقع آر اف نیز مانند میکرونیدلینگ کار جوان سازی را با تحریک پوست و کلاژن سازی بیشتر انجام می دهد. تعداد جلسات آر اف به عوامل متعددی بستگی دارد و به طور میانگین در 3 تا 4 جلسه انجام می شود. هر جلسه درمانی بسته به وسعت ناحیه درمان بین 30 دقیقه تا 2 ساعت زمان می برد.

مزایا و عوارض آر اف:

مزایای آر اف عبارتند از:
  • آر اف یک روش جوان سازی غیر تهاجمی است. سوزن های آر اف هیچ زخمی روی بدن ایجاد نمی کنند و تنها انتقال دهنده گرما هستند.
  • از آر اف در نواحی مختلف صورت، گردن، دست ها و بدن استفاده می شود و هیچ محدودیتی ندارد.
  • آر اف در از بین بردن لک های قهوه ای رنگ ناشی از افزایش سن، لک های ایجاد شده در اثر اشعه های خورشید و تغییر رنگ های هورمونی تأثیر فوق العاده ای دارد و یکی از بهترین روش ها محسوب می شود.
  • روش آر اف برای رفع خطوط ناشی از چاقی و لاغری، از بین بردن آثار جوش، سوختگی و زخم های ناشی از عمل‌های جراحی، سفت کردن پوست و رفع افتادگی آن مورد استفاده قرار می گیرد.
آر اف نیز مانند دیگر روش های جوان سازی عوارضی دارد. این عوارض عبارتند از:
  • تورم و التهاب در ناحیه درمان که تا 24 ساعت ادامه دارد.
  • قرمزی پوست منطقه درمان که موقتی است و 2 تا 3 روز بعد از درمان برطرف می شود.
  • ممکن است فرد در هنگام درمان کمی احساس درد یا سوزش داشته باشد.

مقایسه بین دو روش میکرونیدلینگ و آر اف:

تا این جا دو روش میکرونیدلینگ و آر اف را معرفی کردیم و مزایا و معایب هریک از آن ها  را نیز برشمردیم. با توجه به مطالب عنوان شده، هر دو روش غیر تهاجمی هستند و نیاز به عمل جراحی ندارند. کار به صورت سرپایی در مطب پزشک انجام می شود و فرد می تواند پس از اتمام درمان از جای خود بلند شود. برای این که بتوانید بین دو روش یکی را انتخاب کنید، باید تفاوت میکرونیدلینگ با آر اف را بشناسید. تفاوت میکرونیدلینگ با آر اف عبارتند از:
  • آر اف روشی مناسب برای رفع چین و چروک ها و آسیب های سطحی پوست است. میکرونیدلینگ آسیب‌ های عمیق پوستی را نیز بهبود می بخشد.
  • دیگر تفاوت میکرونیدلینگ با آر اف در میزان ماندگاری آن هاست. میکرونیدلینگ ماندگاری بیشتری نسبت به روش آر اف دارد و دائمی تر است.
  • روش میکرونیدلینگ با سوزن های بسیار ریز انجام می شود و روزنه هایی را بر روی پوست ایجاد می کند. این روزنه ها برای بهبودی نیاز به زمان دارند. از این رو، دوران نقاهت میکرونیدلینگ نسبت به آر اف طولانی تر است.
  • روش آر اف هزینه بسیار بالایی دارد، اما هزینه درمان با میکرونیدلینگ نسبتا مناسب می باشد.

سخن آخر:

در این مقاله در مورد تفاوت میکرونیدلینگ با آر اف صحبت کردیم و مقایسه ای بین دو روش انجام دادیم. همان طور که مشاهده کردید، میکرونیدلینگ و آر اف هر دو روش جوان سازی هستند و برای کارهای زیبایی مورد استفاده قرار می گیرند. البته در کاربرد کمی باهم متفاوت هستند و اگر متناسب با نوع و شدت آسیب پوستی مورد استفاده قرار گیرند، نتیجه بهتری دارند. پیشنهاد می کنیم برای انتخاب مناسب ترین روش، تفاوت میکرونیدلینگ با آر اف در زمان بهبودی، میزان ماندگاری و هزینه را در نظر بگیرید و با پزشک خود نیز مشورت کنید. در این صورت می توانید بهترین روش را متناسب با شرایط خود انتخاب نمایید. فرقی نمی کند میکرونیدلینگ را انتخاب می کنید یا آر اف را برای جوان سازی ترجیح می دهد. در هر صورت باید کار درمان را در یک کلینیک معتبر انجام دهید و زیر نظر یک پزشک متخصص باشید. در این صورت بهترین نتیجه را از درمان خود دریافت کرده و از عوارض احتمالی آن در امان خواهید بود.
دیدگاه کاربران
خدمات لیزر خانه لاغری تماس با ما
تماس و مشاوره رایگان
09331721326