پلاسما جت چیست ؟
پلاسما نوعی گاز یونیزه شده می باشد که حرارت زیادی دارد و رسانا است. دستگاه پلاسما دارای قلمی نوک تیز می باشد که با انرژی و دمای زیاد به روی پوست تابیده و قسمت مد نظر در سطح پوست با فاصله های کم از هم و به شکل نقطه ای سوزانده می شود. در این حالت لایه ای از پوست از شکل جامد به حالت گاز تغییر می کند که در نتیجه فرآیند تصعید رخ می دهد و پوست در قسمت مد نظر جمع می شود.پلاسماجت بینی چیست؟
فرم بد بینی می تواند ما را به فکر اصلاح مشکلات آن فرو ببرد. روش های زیادی برای رسیدن به شکل دلخواه هستند، مثلا یکی از روش ها جراحی بینی می باشد که از جراحی های رایج در ایران هست اما این که همیشه راضی کننده خواهد بود یا نه موضوع مهمی است .برای مثال ریسک جراحی بینی برای کسانی که بینی گوشتی دارند خیلی بالاست. در حال حاضر یکی از راه های خیلی محبوب در این حوزه پلاسما جت بینی می باشد که می تواند برای کسانی که ترس از عمل جراحی و طولانی بودن دوره نقاهت و عوارض جراحی بینی دارند مفید واقع شود. پلاسما جت بینی را می شود روشی غیر تهاجمی برای شکل دادن به بینی، لیفت و کوچک کردن بینی دانست. بهره گیری از پلاسما جت در قسمت بینی کاری خیلی راحتی می باشد، به ویژه پلاسما جت بینی گوشتی پیشنهاد می شود. اغلب از این شیوه برای بینی گوشتی استفاده می شود و پوست بینی در نواحی کوچکی سوزانده می شود. کسانی که بینی آن ها استخوانی می باشد نمی توانند از طریق پلاسما جت بینی به نتیجه ی مدنظر خود برسند.کاربردهای دستگاه پلاسما برای فرمدهی بینی
- بر طرف کردن کجی و انحراف بینی
- کوچک کردن بینی
- از بین بردن قوز بینی با پلاسما جت (قوزهای کوچک)
- درمان فرورفتگیهای بین
عوارض پلاسماجت بینی
عوارض جانبی مشمول التهاب و سوختگی قسمت تحت درمان است که امکان دارد دو الی سه روز طول بکشد. در کنار ناحیه چشم احتمال دارد بیشتر طول بکشد حتی تا ده روز و شاید تورم هم وجود داشته باشد که احتمالا چند روز طول بکشد. خوابیدن با چند بالش بیشتر برای بالا نگه داشتن سر می تواند کمک به شما کمک کند. اما در هر حال، پزشکان، به معمولا تزریق آنزیم و انجام پلاسما جت را پیشنهاد نمی کند. چون غالبا عوارضی را به دنبال دارد. در ادامه برخی از عوارض پلاسما جت را برایتان شرح داده ایم:- پوسته پوسته یا نقطه های کوچکی مثل دمل یا رد زخم خشک شده روی سطح پوست وجود خواهد داشت که بین یک هفته الی ده روز سر جای خود می ماند. این موضوع که قسمت تحت درمان را خارش ندهید و اجازه دهید پوسته ها بدون دست زدن ترمیم شود از اهمیت زیادی برخوردار است.
- چنانچه یک خال باشد که تحت درمان قرار گرفته است، بخشی به اندازه ی خال پوسته می شود و در نهایت جای زخم خشک می شود.
- به وجود آمدن التهاب و قرمزی در قسمت تحت درمان
- هایپرپیگمنتیشن، از سری عوارضی است که وابسته به کیفیت و کالیبره بودن دستگاه پلاسما و نیز مهارت و علم پزشک در این حوزه می باشد. بعضا پوست بعضی از افراد به خاطر انجام این درمان دچار تحریک شده و میزان ملانین موجود در پوست به صورت مقطعی بالا تر از حد معمول می رود و دردسر ساز می شود.